Кога сме кај фаците искривени Де Рон не го заборавај1-3 конечен...Малиновски и Џимшити искривените во фаците ќе ги решат...ако игра плус Иличич ќе се погодат перфектна група на гремлини ..тамам да се ислпашат противничката екипа...кога би го додал Гасперсон стручњакот тогаш е убиствена комбинација.
Koga ke naides na ocobol fudbal, ugasni TV-to i zemi nesto raboti po doma, zemi zgotvi nesto, napravi nekoja zenska rabota, izdepiliraj se, izlakiraj nokti itn...Е тој е најглуп муабет Пишиш за некој тим дека не ти се допаѓа нешто и од а реплика од нивните фанови, а шооо твојот тим поарен да не е.
Јас пишам некни, шо стори очобол фудбал, и ми враќаат, ти најде да кажваш, Атлетико како игра
Небаре јас напаѓач играм во клубот хаха
За тоа постојат козметички салони бе сладолед, или ти не ја оставаш женати да оди таму,да не ти арчи париKoga ke naides na ocobol fudbal, ugasni TV-to i zemi nesto raboti po doma, zemi zgotvi nesto, napravi nekoja zenska rabota, izdepiliraj se, izlakiraj nokti itn...
Сладоледџиски домаќински муабетиKoga ke naides na ocobol fudbal, ugasni TV-to i zemi nesto raboti po doma, zemi zgotvi nesto, napravi nekoja zenska rabota, izdepiliraj se, izlakiraj nokti itn...
Издипилирај се и рече бе... хахахаххааххаKoga ke naides na ocobol fudbal, ugasni TV-to i zemi nesto raboti po doma, zemi zgotvi nesto, napravi nekoja zenska rabota, izdepiliraj se, izlakiraj nokti itn...
Не играат таму, чатија прават. На стадиончето за тренинг се играКаква Аталанта, ќе се исплашат од празниот Бернабе.
Кога ги уплати тикетите ги фрли дирекно во канта за ѓубре?На 3 тикета ја иам Реал 2ка, т22+ и Аталанта иде понатаму.
Повелете и друг пат Мадритисти.
А и Запата на клупа...Раперот Голини до вчера беше прв голман на Аталанта ама Гасперини реши да го игра голманот што ни сам не се сеќава кога последно бранел.