UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Шо ти е Џонка ?
Па дечкото напиша дека Реал имале 3 титули во последните 10 години, а всушност имаат 4....двапати против Атлетико 2014,2016,против Јувентус 2017 и Ливерпул 2018 се 4 титули. :)

Член од
4 ноември 2013
Мислења
943
Поени од реакции
1.482
Па дечкото напиша дека Реал имале 3 титули во последните 10 години, а всушност имаат 4....двапати против Атлетико 2014,2016,против Јувентус 2017 и Ливерпул 2018 се 4 титули. :)
така е , моја грешка , се забораив дека 2 пати атлетико ги избушија , и ги тепаа јуве и ливерпул.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.611
Поени од реакции
6.405
Кој глуп муабет. Ако навиваш за слаб тим немаш право на ремет значи. Пример седат фанови на Јунајтед, Сити, Челзи и Свиндон, дискутират за фудбал, се зафркаваат еден со друг и тој на Свиндон треба да ќути и да седи во ќош.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Кој глуп муабет. Ако навиваш за слаб тим немаш право на ремет значи. Пример седат фанови на Јунајтед, Сити, Челзи и Свиндон, дискутират за фудбал, се зафркаваат еден со друг и тој на Свиндон треба да ќути и да седи во ќош.
Или Ставро кога ќе пишеше "Јувентус имаат просечен среден ред" и добиваше реплики "Е Јунајтед па подобри се." Еве им сега од Порто го лапнаа... ама битно Јунајтед не се ништо подобри. :D

Член од
5 март 2018
Мислења
16.979
Поени од реакции
19.332
Или Ставро кога ќе пишеше "Јувентус имаат просечен среден ред" и добиваше реплики "Е Јунајтед па подобри се." Еве им сега од Порто го лапнаа... ама битно Јунајтед не се ништо подобри. :D
Е тој е најглуп муабет :) Пишиш за некој тим дека не ти се допаѓа нешто и од а реплика од нивните фанови, а шооо твојот тим поарен да не е.

Јас пишам некни, шо стори очобол фудбал, и ми враќаат, ти најде да кажваш, Атлетико како игра :ROFLMAO:
Небаре јас напаѓач играм во клубот хаха

Член од
5 март 2018
Мислења
16.979
Поени од реакции
19.332
Подпочинав :ROFLMAO:
Моментот кога го даваат Куман во кадар кај шо писка :pos:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.979
Поени од реакции
19.332
Аталанта ако до крај утре останат со 11 играчи можат да им направат многу беља на Реал.
Касемиро гледам нема да игра поради жолти картони, според мене голем хендикеп.
Многупати имам кажано иако ми е еден од најодвратните играчи според мене е главната оска во тимот, заедно со господинот Карим. :)

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Аталанта ако до крај утре останат со 11 играчи можат да им направат многу беља на Реал.
Касемиро гледам нема да игра поради жолти картони, според мене голем хендикеп.
Многупати имам кажано иако ми е еден од најодвратните играчи според мене е главната оска во тимот, заедно со господинот Карим. :)
Нека ги наполнат слободно...не заслужува тимов ни титула, ни шанса за титула.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.979
Поени од реакции
19.332
Нека ги наполнат слободно...не заслужува тимов ни титула, ни шанса за титула.
Ќе видиме,според играта не заслужуваат ама сепак имаат искуство во вакви натпревари.
Само да не се зафркни натпреварот со некој смешен црвен.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
1-3 конечен...Малиновски и Џимшити искривените во фаците ќе ги решат...ако игра плус Иличич ќе се погодат перфектна група на гремлини ..тамам да се ислпашат противничката екипа...кога би го додал Гасперсон стручњакот тогаш е убиствена комбинација.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Можеби и имаат некоја шанса Аталанта, ама не се очекува ништо од клуб во кој тренерот ја има спукано со најдобрите играчи, го брка Папу на полусезона, со Иличиќ исто не се мирисаат, лани исто срање им се случуваше во лш, едноставно се несериозен тим.

Kajgana Shop

На врв Bottom