- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 16.979
- Поени од реакции
- 19.332
Шо ти е Џонка ?Се е во ред шо напиша..освен тоа што Реал нема 3 титули туку 4 титули
Шо ти е Џонка ?Се е во ред шо напиша..освен тоа што Реал нема 3 титули туку 4 титули
Па дечкото напиша дека Реал имале 3 титули во последните 10 години, а всушност имаат 4....двапати против Атлетико 2014,2016,против Јувентус 2017 и Ливерпул 2018 се 4 титули.Шо ти е Џонка ?
така е , моја грешка , се забораив дека 2 пати атлетико ги избушија , и ги тепаа јуве и ливерпул.Па дечкото напиша дека Реал имале 3 титули во последните 10 години, а всушност имаат 4....двапати против Атлетико 2014,2016,против Јувентус 2017 и Ливерпул 2018 се 4 титули.
Или Ставро кога ќе пишеше "Јувентус имаат просечен среден ред" и добиваше реплики "Е Јунајтед па подобри се." Еве им сега од Порто го лапнаа... ама битно Јунајтед не се ништо подобри.Кој глуп муабет. Ако навиваш за слаб тим немаш право на ремет значи. Пример седат фанови на Јунајтед, Сити, Челзи и Свиндон, дискутират за фудбал, се зафркаваат еден со друг и тој на Свиндон треба да ќути и да седи во ќош.
Е тој е најглуп муабет Пишиш за некој тим дека не ти се допаѓа нешто и од а реплика од нивните фанови, а шооо твојот тим поарен да не е.Или Ставро кога ќе пишеше "Јувентус имаат просечен среден ред" и добиваше реплики "Е Јунајтед па подобри се." Еве им сега од Порто го лапнаа... ама битно Јунајтед не се ништо подобри.
Ептен е смешно.Подпочинав
Моментот кога го даваат Куман во кадар кај шо писка
Оти не кажваш дека ремонтада напрајвтеЕптен е смешно.
Пошо си подпочинала.Оти не кажваш дека ремонтада напрајвте
Нека ги наполнат слободно...не заслужува тимов ни титула, ни шанса за титула.Аталанта ако до крај утре останат со 11 играчи можат да им направат многу беља на Реал.
Касемиро гледам нема да игра поради жолти картони, според мене голем хендикеп.
Многупати имам кажано иако ми е еден од најодвратните играчи според мене е главната оска во тимот, заедно со господинот Карим.
Ќе видиме,според играта не заслужуваат ама сепак имаат искуство во вакви натпревари.Нека ги наполнат слободно...не заслужува тимов ни титула, ни шанса за титула.