зошто чат пат го има само, другите пати го нема.Отац фудбала е Боби..неможам да разберам зошто е толку потценет..монструм од играч
За разлика од тебе, ти си увек тука со глупостиве, константен, ко Меси.зошто чат пат го има само, другите пати го нема.
Ја не ги разбирам пошто Бензема се утепа од давање голови и пак ќе му најдеш хејтери.Фирмино со Салах и Мане ти е Бензема во периодот на 3 ЛШ титули со Роналдо и Бејл.
Мислев само дека љуѓе шо немет играно фудбал (ФИФА и ПЕС играчи) не им ја разбирет улогата,значајот и импактот во играта. И нивната интелигенција пред се.
Ама не, и љуѓе шо играле фудбал ги потценвет максимално ЗШ БИЛЕ НАПАЃАЧИ И НЕ ДАВАЛЕ МНОГУ ГОЛОЈ.
Ај, првите ги разбирам.
Со овие вториве не разговарам за фудбал појке.
On e timski igrac, nema somnenie ali kvalitetno kazano ne poseduva vestini.. da otise u drug tim ke propadne, ke ja nema kohezijata so ostanatite dvajca.. mene konkretno potcenet igrac mi e Origi, a za bobi tolku mu se moznostiteФирмино со Салах и Мане ти е Бензема во периодот на 3 ЛШ титули со Роналдо и Бејл.
Мислев само дека љуѓе шо немет играно фудбал (ФИФА и ПЕС играчи) не им ја разбирет улогата,значајот и импактот во играта. И нивната интелигенција пред се.
Ама не, и љуѓе шо играле фудбал ги потценвет максимално ЗШ БИЛЕ НАПАЃАЧИ И НЕ ДАВАЛЕ МНОГУ ГОЛОЈ.
Ај, првите ги разбирам.
Со овие вториве не разговарам за фудбал појке.
Немање скилз...Погоре постирано клипче каде што асистира со рабона, ама не поседувал вештини...![]()