Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Ако продолжиш да не веруваш, ќе има повеќе од 8 епизоди. Така работи универзумот.
Ништо од ова сеуште не се знае. Мислам дека некој дури спомна дека можно е и 2015г. да почне новата сезона.Дали некој знае некое инфо за вторава сезона? Барем шпекулации кои ќе бидат новите детективи? Кога ќе почне да се снима втората сезона?
па види, логично е да почне во 2015 сезоната број 2, бидејќи првата почна во 2014.Ништо од ова сеуште не се знае. Мислам дека некој дури спомна дека можно е и 2015г. да почне новата сезона.
па види, логично е да почне во 2015 сезоната број 2, бидејќи првата почна во 2014.
Ne..Изгледав 2 епизоди и ми е god damn boring...ни Breaking Bad не ми беше толку boring првите епизоди...се зајачува натаму или.... ?
A i ti si arenПа ако ти е боринг ... гледај друг жанр шо не ти е боринг.. иако не мие меѓу омилените жанрови кримито , ова го изгледав во еден здив.. изгедај ги сите 10 епизоди, па дојди пиши пак дали било боринг... Инаку ДА , како одминуваат епизодите се задлабочува и се зајачува како што велиш ти.. па и овој вот толку разбира, или толку и го изгледал серијалот ....
Серијата е мрдната од што е добра.Дечки, планирам да ја изгледам првава сезона. Кажете ми дали вреди да се гледа, пошто гледам рејтинг има 9.6. Па да е и за малку помалку, мислам дека тоа е и повеќе од доволен рејтинг....мислења?