True Detective

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Ако продолжиш да не веруваш, ќе има повеќе од 8 епизоди. Така работи универзумот.

Дали некој знае некое инфо за вторава сезона? Барем шпекулации кои ќе бидат новите детективи? Кога ќе почне да се снима втората сезона?

Дали некој знае некое инфо за вторава сезона? Барем шпекулации кои ќе бидат новите детективи? Кога ќе почне да се снима втората сезона?
Ништо од ова сеуште не се знае. Мислам дека некој дури спомна дека можно е и 2015г. да почне новата сезона.

Ништо од ова сеуште не се знае. Мислам дека некој дури спомна дека можно е и 2015г. да почне новата сезона.

па види, логично е да почне во 2015 сезоната број 2, бидејќи првата почна во 2014.

Зошто бе не останат со истата екипа , па случајот не е завршен, нели Раст у последната епизода кажа дека има уште сатанисти за ловење... Нема да биде исто без овие двајца серијалот.. Каков врв од тандем побогу.. каква глума од Метју нарочито , какво сценарио.. :cuc:
Многу заразно и ова чудо

Изгледав 2 епизоди и ми е god damn boring...ни Breaking Bad не ми беше толку boring првите епизоди...се зајачува натаму или.... ?

Па ако ти е боринг ... гледај друг жанр шо не ти е боринг.. иако не мие меѓу омилените жанрови кримито , ова го изгледав во еден здив.. изгедај ги сите 10 епизоди, па дојди пиши пак дали било боринг... Инаку ДА , како одминуваат епизодите се задлабочува и се зајачува како што велиш ти.. па и овој вот толку разбира, или толку и го изгледал серијалот ....

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Па ако ти е боринг ... гледај друг жанр шо не ти е боринг.. иако не мие меѓу омилените жанрови кримито , ова го изгледав во еден здив.. изгедај ги сите 10 епизоди, па дојди пиши пак дали било боринг... Инаку ДА , како одминуваат епизодите се задлабочува и се зајачува како што велиш ти.. па и овој вот толку разбира, или толку и го изгледал серијалот ....

A i ti si aren :)

If u know what I mean :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Прекрасна е, за глумата не сум сигурен не беше баш добра во филмот за Бин Ладен

Се надевам ќе одбие улога, ич не ми има фацана детектив. :D

Дечки, планирам да ја изгледам првава сезона. Кажете ми дали вреди да се гледа, пошто гледам рејтинг има 9.6. Па да е и за малку помалку, мислам дека тоа е и повеќе од доволен рејтинг....мислења?

Серијата е мрдната од што е добра.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom