Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Ако продолжиш да не веруваш, ќе има повеќе од 8 епизоди. Така работи универзумот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо од ова сеуште не се знае. Мислам дека некој дури спомна дека можно е и 2015г. да почне новата сезона.Дали некој знае некое инфо за вторава сезона? Барем шпекулации кои ќе бидат новите детективи? Кога ќе почне да се снима втората сезона?
Ништо од ова сеуште не се знае. Мислам дека некој дури спомна дека можно е и 2015г. да почне новата сезона.
па види, логично е да почне во 2015 сезоната број 2, бидејќи првата почна во 2014.
Изгледав 2 епизоди и ми е god damn boring...ни Breaking Bad не ми беше толку boring првите епизоди...се зајачува натаму или.... ?
Па ако ти е боринг ... гледај друг жанр шо не ти е боринг.. иако не мие меѓу омилените жанрови кримито , ова го изгледав во еден здив.. изгедај ги сите 10 епизоди, па дојди пиши пак дали било боринг... Инаку ДА , како одминуваат епизодите се задлабочува и се зајачува како што велиш ти.. па и овој вот толку разбира, или толку и го изгледал серијалот ....
Дечки, планирам да ја изгледам првава сезона. Кажете ми дали вреди да се гледа, пошто гледам рејтинг има 9.6. Па да е и за малку помалку, мислам дека тоа е и повеќе од доволен рејтинг....мислења?