The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
сега го изгледав промото за 2ра епизода-не се нормални што направија!
Иосоно и ја да се приклучам, продолжи да гледаш таму кај што си застанал:smir: крајот на прва сезона е феноменален, а сега во вторава е :vozbud:

Се повеќе и повеќе ме импресионираа со секоја епизода. Дефинитивно си ја знаат работата, како само динамично се одвиваат настаните. Ме интересира која улога ќе ја имаат
Тајлер, чичко му и другите како нив (ако има уште)
во цела оваа приказна.

Еј, ај бе да се собереме 1000 за Иосоно да продолжи да ја гледа серијава.:pos:

Уф каква фотка од втората епизода, ќе биде ова доста возбудлива и адреналинска епизода (
тајлер се буди
)

Еј, да не е педер чичко му на Тајлер? Ова сериозно, не се зезам. Бааги педери се вака мускулести, плус пак и сликата ептен потсеќа на тоа.:D
Се повеќе и повеќе ме импресионираа со секоја епизода. Дефинитивно си ја знаат работата, како само динамично се одвиваат настаните. Ме интересира која улога ќе ја имаат
Тајлер, чичко му и другите како нив (ако има уште)
во цела оваа приказна.

Еј, ај бе да се собереме 1000 за Иосоно да продолжи да ја гледа серијава.:pos:
Сите ќе ве банира он, ќе ја видите моќта на новиот Џеди.:D

Вие ако соберете 1000 јас ќе соберам двајца за впланина да снимам трето продолжение од Blair Witch Project :pos:
Туку ај да не ви расипувам, ме кандисавте, ќе ја догледам. Штом завршам со Spin City имам уште 2 сезони.

Вие ако соберете 1000 јас ќе соберам двајца за впланина да снимам трето продолжение од Blair Witch Project :pos:
Туку ај да не ви расипувам, ме кандисавте, ќе ја догледам. Штом завршам со Spin City имам уште 2 сезони.
You are at the dark side.....you belong with us :):)

Еј, да не е педер чичко му на Тајлер? Ова сериозно, не се зезам. Бааги педери се вака мускулести, плус пак и сликата ептен потсеќа на тоа.:D

Незнам јас тоа бате, напрај си муабет со Liberation... кисне по темине за хомичи :pos:

Би требало да е интересно и да се вклучат во ловот, сепак ќе има јако ривалство помеѓу нив.

Незнам јас тоа бате, напрај си муабет со Liberation... кисне по темине за хомичи :pos:

Би требало да е интересно и да се вклучат во ловот, сепак ќе има јако ривалство помеѓу нив.
Само да не го напраат Твајлајт борба меѓу вампири и врколаци, оти ќе се откажам ако има нешто такво.:D

Ае како ме терате да спамирам значи....:pos:
не верувам дека ке забегуваат ко на Твајлајт.
Друго, новион е геј изгледа, нели имаше нешто такво дека ке убацат геј лик.

п.с. го убедивме Иосоно и без група на фб:pos:али ако не му се свиѓа.....:)

Го ѕирнав и јас сеа промото за втора епизода.
Керолајн ќе биде the hell of a vampire.

Само да не го напраат Твајлајт борба меѓу вампири и врколаци, оти ќе се откажам ако има нешто такво.:D

Ааа тешко некоја таква глупост да направат, не ми се верува.

Ќе видиш кога ќе им снема идеи...

:helou: Не може да им снема идеи, според книга работат. Е сеа, не одат скрос како што е во книгите, но костурот е тоа.
Крај краева, нека им сејават на продуцентите од Лост, ќе им дадат идеја за совршен крај and happily ever after.:)

Знам, ама книгата ќе заврши а од пари никогаш доста :pos:
LOST го одработија крајот за сите идни серии кои ќе заглават со сценариото: „шалили смо се“ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom