The Vampire Diaries

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
сега го изгледав промото за 2ра епизода-не се нормални што направија!
Иосоно и ја да се приклучам, продолжи да гледаш таму кај што си застанал:smir: крајот на прва сезона е феноменален, а сега во вторава е :vozbud:

Н

'Никола'

Гостин
Се повеќе и повеќе ме импресионираа со секоја епизода. Дефинитивно си ја знаат работата, како само динамично се одвиваат настаните. Ме интересира која улога ќе ја имаат
Тајлер, чичко му и другите како нив (ако има уште)
во цела оваа приказна.

Еј, ај бе да се собереме 1000 за Иосоно да продолжи да ја гледа серијава.:pos:

I

Intex

Гостин
Уф каква фотка од втората епизода, ќе биде ова доста возбудлива и адреналинска епизода (
тајлер се буди
)

Еј, да не е педер чичко му на Тајлер? Ова сериозно, не се зезам. Бааги педери се вака мускулести, плус пак и сликата ептен потсеќа на тоа.:D
Се повеќе и повеќе ме импресионираа со секоја епизода. Дефинитивно си ја знаат работата, како само динамично се одвиваат настаните. Ме интересира која улога ќе ја имаат
Тајлер, чичко му и другите како нив (ако има уште)
во цела оваа приказна.

Еј, ај бе да се собереме 1000 за Иосоно да продолжи да ја гледа серијава.:pos:
Сите ќе ве банира он, ќе ја видите моќта на новиот Џеди.:D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Вие ако соберете 1000 јас ќе соберам двајца за впланина да снимам трето продолжение од Blair Witch Project :pos:
Туку ај да не ви расипувам, ме кандисавте, ќе ја догледам. Штом завршам со Spin City имам уште 2 сезони.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Вие ако соберете 1000 јас ќе соберам двајца за впланина да снимам трето продолжение од Blair Witch Project :pos:
Туку ај да не ви расипувам, ме кандисавте, ќе ја догледам. Штом завршам со Spin City имам уште 2 сезони.
You are at the dark side.....you belong with us :):)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Еј, да не е педер чичко му на Тајлер? Ова сериозно, не се зезам. Бааги педери се вака мускулести, плус пак и сликата ептен потсеќа на тоа.:D
Незнам јас тоа бате, напрај си муабет со Liberation... кисне по темине за хомичи :pos:

Би требало да е интересно и да се вклучат во ловот, сепак ќе има јако ривалство помеѓу нив.

I

Intex

Гостин
Незнам јас тоа бате, напрај си муабет со Liberation... кисне по темине за хомичи :pos:

Би требало да е интересно и да се вклучат во ловот, сепак ќе има јако ривалство помеѓу нив.
Само да не го напраат Твајлајт борба меѓу вампири и врколаци, оти ќе се откажам ако има нешто такво.:D

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ае како ме терате да спамирам значи....:pos:
не верувам дека ке забегуваат ко на Твајлајт.
Друго, новион е геј изгледа, нели имаше нешто такво дека ке убацат геј лик.

п.с. го убедивме Иосоно и без група на фб:pos:али ако не му се свиѓа.....:)

Н

'Никола'

Гостин
Го ѕирнав и јас сеа промото за втора епизода.
Керолајн ќе биде the hell of a vampire.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Само да не го напраат Твајлајт борба меѓу вампири и врколаци, оти ќе се откажам ако има нешто такво.:D
Ааа тешко некоја таква глупост да направат, не ми се верува.

Н

'Никола'

Гостин
Ќе видиш кога ќе им снема идеи...
:helou: Не може да им снема идеи, според книга работат. Е сеа, не одат скрос како што е во книгите, но костурот е тоа.
Крај краева, нека им сејават на продуцентите од Лост, ќе им дадат идеја за совршен крај and happily ever after.:)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Знам, ама книгата ќе заврши а од пари никогаш доста :pos:
LOST го одработија крајот за сите идни серии кои ќе заглават со сценариото: „шалили смо се“ :)

Kajgana Shop

На врв Bottom