The Vampire Diaries

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Конечно ја изгледав. Фатив нешто ноќеска малку на нет ја погледав, ама некако не ми се направи меракот и си реков подобро ќе се стрпам па да си ја изгледам раат на супер снимка. Инаку кој сака да ја гледа дирекно секоја епизода нека пише на профил ќе му кажам каде да ги гледа сите.
Одличен старт, многу заплети ќе биде весела сезонава :):):)

Н

'Никола'

Гостин
Ајде уште Кулен и Иосоно:)pos:) да ја изгледаат па да пишиме нешто за епизодата, што, како, што очекуваме понатаму и слично.

I

Intex

Гостин
^ Кулен симнува со убиствени 13 килобајти (се движи меѓу 12,7 и 13,5). Не знам шо му стана, се мрдна вака одеднаш.:S

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Ајде уште Кулен и Иосоно:)pos:) да ја изгледаат па да пишиме нешто за епизодата, што, како, што очекуваме понатаму и слично.
You will not drag me to the dark side!!! :)

I

Intex

Гостин
Ја гледав. Ова станува интересно, и е далеку од Твајлајтот на иосоно.:D Дури и нашево бугарче го бивало бе, се покажува како вампир.:D

Требаше да се повампири Џереми, ќе беше уште подобро така. Ќе гледаме интересни дешавки во љубовниот триаголник меѓу четворица (vampgirl, ти ја сфатив финтата:D). Еј, Тајлер ќе стане мамоебач во оваа сезона, бар се надевам кон тоа ќе ја тераат. Салцман ќе ви го нема, само до 5-та епизода ќе се појави, така пишува на IMDb.:)

И сум заборавил, ќе ми ја објасни некој Елена и Џереми семејната врска. Тој е посвоен, а таа ќерка на Џон, така беше?

C

Celsius

Гостин
Џереми е син на Гилбертови. А Елена е посвоената ќерка која на крајот испаѓа дека е ќерка на Џон.
Џон го искористил својот брат (кој е доктор) за да ја подметни својата ќерка и да и "овозможи" подобра иднина. Иднина во која таа има пред се мајка. Но судбината е секогаш непредвидлива..
Испаѓа дека Џереми и Елена се братучеди.. така му иди мислам.

I

Intex

Гостин
^ Фала.

За крај, цитатот на Damon: I'm not upset. Upset is an emotion specific to those who care. Ѕвер е! :vozbud:

Едит:
Се кладиме дека на крај Дејмон ќе ја жени Елена, а Стефан ќе заврши со Кетрин?

C

Celsius

Гостин
Како што кажа исоно, штета е што само Дејмон отскокнува од сите.
Мислам дека е крајно време да се открие вистинската страст на Дејмон кон Елена. Се гледа дека е подготвен на се за нејзината љубов.
Што мислите што ќе се случува со Џереми? Вампир или ловец на вампири, или нешто сосема друго?

Ги има некој книгите?

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Идемо:
Значи се разочарав што Џереми не стана вампир, али Кетрин ни компензираше со плава вампирка (бате Куленчо изгледа ке има среќа:))
Врколаците полека се собираат, наскоро ке има соочување. Дејмон пак си се враќа на старото и искрено поарно, досадно ќе беше ако беше добар.
Стартот ветува многу.

п.с
Додека ги гледав Бони и Дејмон кај Локвуд ми прелета weird идеја-замислете ги како пар:vozbud:!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Хехе, добра идеа за парот, мене па ми светна една друга идеа...
кога веќе имаме новокомпонирана вампирка и новокомпониран ловец на вампири, мислам дека ќе има мноогу комбинации помеѓу нив двајцата (Џереми и Керолајн) освем ако не ја растргне Тајлер или помеѓу нив се јави некоја нова луда љубовна комбинација.

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Интересна епизода :) Станав ептен рано само за тоа :) Огромен спојлер прочитав :/
Бони ќе ја тргне магијата од прстените.

Kajgana Shop

На врв Bottom