Еј, да не е педер чичко му на Тајлер? Ова сериозно, не се зезам. Бааги педери се вака мускулести, плус пак и сликата ептен потсеќа на тоа.Уф каква фотка од втората епизода, ќе биде ова доста возбудлива и адреналинска епизода ()тајлер се буди
Сите ќе ве банира он, ќе ја видите моќта на новиот Џеди.Се повеќе и повеќе ме импресионираа со секоја епизода. Дефинитивно си ја знаат работата, како само динамично се одвиваат настаните. Ме интересира која улога ќе ја имаатво цела оваа приказна.Тајлер, чичко му и другите како нив (ако има уште)
Еј, ај бе да се собереме 1000 за Иосоно да продолжи да ја гледа серијава.![]()
You are at the dark side.....you belong with usВие ако соберете 1000 јас ќе соберам двајца за впланина да снимам трето продолжение од Blair Witch Project![]()
Туку ај да не ви расипувам, ме кандисавте, ќе ја догледам. Штом завршам со Spin City имам уште 2 сезони.
Незнам јас тоа бате, напрај си муабет со Liberation... кисне по темине за хомичиЕј, да не е педер чичко му на Тајлер? Ова сериозно, не се зезам. Бааги педери се вака мускулести, плус пак и сликата ептен потсеќа на тоа.![]()
Само да не го напраат Твајлајт борба меѓу вампири и врколаци, оти ќе се откажам ако има нешто такво.Незнам јас тоа бате, напрај си муабет со Liberation... кисне по темине за хомичи![]()
Би требало да е интересно и да се вклучат во ловот, сепак ќе има јако ривалство помеѓу нив.
Ќе летаат главип.с. го убедивме Иосоно и без група на фбали ако не му се свиѓа.....
![]()
Ааа тешко некоја таква глупост да направат, не ми се верува.Само да не го напраат Твајлајт борба меѓу вампири и врколаци, оти ќе се откажам ако има нешто такво.![]()
:helou: Не може да им снема идеи, според книга работат. Е сеа, не одат скрос како што е во книгите, но костурот е тоа.Ќе видиш кога ќе им снема идеи...