The Vampire Diaries

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Знам, ама книгата ќе заврши а од пари никогаш доста :pos:
LOST го одработија крајот за сите идни серии кои ќе заглават со сценариото: „шалили смо се“ :)
11 или 12 Книги се, а авторката пишува и друга :) Нема толку лесно да им снема идеи.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Изгледана и втората епизода, не е нешто напната како и останатите, ама тоа ветува мошне динамична и адреналинска наредна барем ќе бидеме сигурни што е со Тајлер и со
каменот
инаку во право бев што ја ставив сликата од оваа епизда пред некој ден, навистина една од поинтересните сцени беше тоа и чист доказ дека
Тајлер и неговиот вујко се ...нешто
. Интересно ќе биде понатаму да се види дали
Керолајн
ќе биде добра или и таа како Дејмон ќе игра на двете страни.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Wow
Caroline
is such a natural! Колку се смеев на она You suck :pos: абе ајде зар на вампир се кажува тоа:) Се гледа дека ке и биде тешко, али мислам дека
нема да прави проблеми
.
Moon stone?
WTF? За што служи чудото?
И да, не ги направија баш врколачки, изгледа ќе имаат само посебни моќи и поинакви зеници
:). Дејмон и Џереми
бест бадис
.
Бони бе, не биди
кучка
!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Пишаново е поврзано со артефактот на Тајлер:

Moonstone - Moon stone helps to soothe and balance the emotions. They assist in the master of your emotions by bringing them under control of your will, instead of repressing or expressing them. Moonstone represents the great Mother Goddess. Her strength lies in her gentleness, and her ability to experience, process, and neutralize her feelings. Инаку овој светкавиов камен ко ѓомити за жени е, ама нас не не интересира дејството кај женските нели :D освем ако Тајлер нема нерегуларен месечен циклус? :P

Н

'Никола'

Гостин
Што беше последната реченица во епизодава, што му рече Елена на Стефан? Не можам да слушнам ко што треба.
Иначе јака епизода,
Дејмон си најде нова занимација, Керолајн растура, Тајлер чувствува дека нешто не е како што треба, сеа да видиме со тоа каменот што ќе се случи. А иначе ако ги остават само со светкави очи, без никаква трансформација, нема да биде интересно.:)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
You suck:pos2::pos2:

Малку беше досадна епизодава ама ајде морапше некоја ваква за да даде барем малку насока шо ќе се случува понатаму.

--- надополнето ---

Што беше последната реченица во епизодава, што му рече Елена на Стефан? Не можам да слушнам ко што треба.
Иначе јака епизода,
Дејмон си најде нова занимација, Керолајн растура, Тајлер чувствува дека нешто не е како што треба, сеа да видиме со тоа каменот што ќе се случи. А иначе ако ги остават само со светкави очи, без никаква трансформација, нема да биде интересно.:)
It`s gonna get any easier isn`t it...

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Мислам дека се заљубив во Керолајн :)
Одличен вампир е, само да не настрада.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Мислам дека се заљубив во Керолајн :)
Одличен вампир е, само да не настрада.
Едната таква вампирка ја убија уште одма. Со Керолајн мислам дека нема да биде ист случајот :):):):)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
А иначе ако ги остават само со светкави очи, без никаква трансформација, нема да биде интересно.:)
пушти си бе Твајлајт-топ се таму:smir:

Керолајн нема никакви шанси да настрада. Како што кажа Ајсбој нема да и се случи исто што и на Вики. Ајде ке си имаме уште еден хјуман-вемпајр пар. Само ме интересира како ке се справува со жедта.

Н

'Никола'

Гостин
пушти си бе Твајлајт-топ се таму:smir:

Керолајн нема никакви шанси да настрада. Како што кажа Ајсбој нема да и се случи исто што и на Вики. Ајде ке си имаме уште еден хјуман-вемпајр пар. Само ме интересира како ке се справува со жедта.
Ти да гледаш Твајшит.:)
Иначе за Керолајн, there's a plenty animals in the woods. Ако ја научи Стефан како него. Но тешко ќе биде, таа е нова, ви текнува и на Стефан колку време му требало да престане да се храни од луѓе. Мене искрено Бони ме нервира во последно време.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ајде спамер No.2 :)
Никола изгледа овие ти ја исполнија желбата за врколаците....

I

Intex

Гостин
Ова станува се подобро и подобро. Се плашам да не ја отераат у Твајлајт стил. Навечер не ни спијам поради тоа.:D:P

Н

'Никола'

Гостин
^ Абе јас не ни знам како е во Твајлајт, ама нема шанси овие да ја тераат на таму. Ви текнува во првите епизоди Дејмон кога го исмејуваше Твајлајт.:)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.839
Поени од реакции
5.658
^ Абе јас не ни знам како е во Твајлајт, ама нема шанси овие да ја тераат на таму. Ви текнува во првите епизоди Дејмон кога го исмејуваше Твајлајт.:)
What's so special about this Bella girl? Edward's so wipped....

Kajgana Shop

На врв Bottom