The Vampire Diaries

Н

'Никола'

Гостин
Никола изгледа овие ти ја исполнија желбата за врколаците....
Е не, зарем мислеше дека само на очите ќе останат. Стварно, некој мислите дека
Тајлер и другите како него ќе се преобразуваат или тоа што го видовме во втората епизода, тоа ќе биде максимумот?

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ајде момци гледајте па да коментираме! Според мене одлична епизода!

п.с. Никола
ти се врати миленикот
:smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Дообра епизода, баш како што предвидуваме, ќе има доста игри сега со Тајлер и вујко му, осеќам дека допрва ќе станува се покомплицирано и покомлицирано... ама ако извадат дека Катерина е бугарка ќе се откажам од серијава :pos:

I

Intex

Гостин
Ја гледав. Солидна епизода, се надевам вака ќе иде и понатаму.
@ Апокалипто Русинка ваљда, Петров(н)а ми звучеше како такво презиме .... или не.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Одлична епизода. Малку по малку се спремаат за нешто големо:):) Ама тоа има да биде огромно.
Инаку не верувам да е Бугарка. Русинка или евентуално Украинка да биде Кетрин, ама Бугарка тешко некако :):)
П.С.
Alaric is back

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Одлична епизода. Малку по малку се спремаат за нешто големо:):) Ама тоа има да биде огромно.
Инаку не верувам да е Бугарка. Русинка или евентуално Украинка да биде Кетрин, ама Бугарка тешко некако :):)
П.С.
Alaric is back

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ја гуглав... типично бугарско име и презиме излегува :)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
И ја мислам дека ке е Русинка или Украинка :) најдобар филинг ке ми е Романка да ја стават:) али Петрова...:Ѕ

Н

'Никола'

Гостин
Аларик ис бек..:)
Супер епизода, која напнатост ја имаше со вујко му на Тајлер. Керолајн за прв пат во серијава ми се однесуваше зрело.
За потеклото на Кетрин гледам муабет сте почнале, сигурно ќе биде некаде од Источна Европа, според мене Украина.

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Супер епизода значи стварно.
И конечно Керолајн не само што ја користеа сите наваму-натаму туку сега и она почна да користи.
Ме нервираше колку толку али сега може да се каже дека карактерот и е во development и оди кон подобро.

Н

'Никола'

Гостин
Ебагооо..Се' очекував, само не
Кетрин навистина да го сака Стефан.
This is going way too beyond my expectations. Ама го заплеткаа.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom