Еј, да не е педер чичко му на Тајлер? Ова сериозно, не се зезам. Бааги педери се вака мускулести, плус пак и сликата ептен потсеќа на тоа.Уф каква фотка од втората епизода, ќе биде ова доста возбудлива и адреналинска епизода ()тајлер се буди
Сите ќе ве банира он, ќе ја видите моќта на новиот Џеди.Се повеќе и повеќе ме импресионираа со секоја епизода. Дефинитивно си ја знаат работата, како само динамично се одвиваат настаните. Ме интересира која улога ќе ја имаатво цела оваа приказна.Тајлер, чичко му и другите како нив (ако има уште)
Еј, ај бе да се собереме 1000 за Иосоно да продолжи да ја гледа серијава.
You are at the dark side.....you belong with usВие ако соберете 1000 јас ќе соберам двајца за впланина да снимам трето продолжение од Blair Witch Project
Туку ај да не ви расипувам, ме кандисавте, ќе ја догледам. Штом завршам со Spin City имам уште 2 сезони.
Незнам јас тоа бате, напрај си муабет со Liberation... кисне по темине за хомичиЕј, да не е педер чичко му на Тајлер? Ова сериозно, не се зезам. Бааги педери се вака мускулести, плус пак и сликата ептен потсеќа на тоа.
Само да не го напраат Твајлајт борба меѓу вампири и врколаци, оти ќе се откажам ако има нешто такво.Незнам јас тоа бате, напрај си муабет со Liberation... кисне по темине за хомичи
Би требало да е интересно и да се вклучат во ловот, сепак ќе има јако ривалство помеѓу нив.
Ќе летаат главип.с. го убедивме Иосоно и без група на фбали ако не му се свиѓа.....
Ааа тешко некоја таква глупост да направат, не ми се верува.Само да не го напраат Твајлајт борба меѓу вампири и врколаци, оти ќе се откажам ако има нешто такво.
:helou: Не може да им снема идеи, според книга работат. Е сеа, не одат скрос како што е во книгите, но костурот е тоа.Ќе видиш кога ќе им снема идеи...