- Член од
- 14 август 2008
- Мислења
- 2.441
- Поени од реакции
- 1.013
Да? Препорачај материјали, јас сум апсолвент на медицина, би ме интересирало да прочитам.Тоа е сложена биохемија, за што немам време да објаснувам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да? Препорачај материјали, јас сум апсолвент на медицина, би ме интересирало да прочитам.Тоа е сложена биохемија, за што немам време да објаснувам
Гледам пишувате трчање, па ме интересира има сличен ефект пример орбитрек или треба стрикно класично трчање ? Нормално ова трчање да биде комбинирано со стомачни вежби.
Odlicen e i orbiterekot,plus koa si na orbitrek gi stedis zglobovite,so trcanjeto gi napregas i zglobovite,taka da,samo furaj na orbitotГледам пишувате трчање, па ме интересира има сличен ефект пример орбитрек или треба стрикно класично трчање ? Нормално ова трчање да биде комбинирано со стомачни вежби.
Значи најбитно е да се потиш, да топиш поткожно масо ткиво, така да и орбитрек е добра слоуција. Мада јас сум повеќе за џогиниг у природа.
Праев операција на слепо црево и поминаа 6 месеци а докторот ми реце 4 да мирувам и баш пред некој ден пробав да праам стомацни и осетив слаба болка . Дали е дека не е уште добро заздравен мускулот или дека е послап на тоа место кај што сум сечен па затоа ме боли?