Сево ова што го наброја,јас го конзумирам во големи количиниСпоред мене да ти кажам .. и немораш којзнае колку да се замараш со посебна исхрана .Храни се здраво ,избегнувај кока кола ,мајонези ,кечап .. и други производи со конзерванси ... не бутај многу леб ,и само вежбај редовно .Не стомачни .. целото тело ќе ти биде топ !
Их, немој да ти вадам слики на Бред Пит од Fight Club (36 години), Snatch (37 години) или Troy (41 година), пример. Потешко е, но не е невозможно.Една информација и од мене лица над 30 години имаат многу мали шанси да ги истакнат плочките најдобар период за ова е возраст од 19 до 25 години
Јас праам и по 450 aka 500 и 550 дневно така да задоволен сум ама сепак немам кој знае колку јаки мускули, тоа е дека стомачните треба да се комбинират со трчања и сл.пробајте да правите 300 стомачни дневно и верувајте ќе има резултати ..![]()
Тој рече дека има мали шанси а не дека е невозможно.Их, немој да ти вадам слики на Бред Пит од Fight Club (36 години), Snatch (37 години) или Troy (41 година), пример. Потешко е, но не е невозможно.
Брет Пит не почнал да вежба на 36, тој можеби вежба 15 години, јас зборувам за да почнеш да вежбаш за да ги истакнеш мускулите најдобар период е околу 20 години ке даде видливи резултати за пократко време...што повеќе старееш шансите да ги истакнуваш мускулите ти се намалуваат поради составот на мускулните влакна...Их, немој да ти вадам слики на Бред Пит од Fight Club (36 години), Snatch (37 години) или Troy (41 година), пример. Потешко е, но не е невозможно.
Што е со составот на мускулните влакна?Брет Пит не почнал да вежба на 36, тој можеби вежба 15 години, јас зборувам за да почнеш да вежбаш за да ги истакнеш мускулите најдобар период е околу 20 години ке даде видливи резултати за пократко време...што повеќе старееш шансите да ги истакнуваш мускулите ти се намалуваат поради составот на мускулните влакна...
:icon_rollСо трчање сите мускули до еден се оформуваат и затегаат. Ни протеин ти треба ни теретана.
Зашо превртуваш очи ?Што е со составот на мускулните влакна?
Како и да е, за истакнување на стомачните мускули најбитна е исхраната, т.е. да немате масни наслаги. Вежбањето специјално на стомачните мускули од овој аспект е скоро па небитно.
--- надополнето ---
:icon_roll
Дали си свесен каква глупост истресе?Со трчање сите мускули до еден се оформуваат и затегаат. Ни протеин ти треба ни теретана.
Коментарот е ко од ракав истресен, произволен.Зашо превртуваш очи ?
Тоа е сложена биохемија, за што немам време да објаснувамШто е со составот на мускулните влакна?
Како и да е, за истакнување на стомачните мускули најбитна е исхраната, т.е. да немате масни наслаги. Вежбањето специјално на стомачните мускули од овој аспект е скоро па небитно.
--- надополнето ---
:icon_roll