Божино
4815162342
Не знам за вас, али јас си ја симнувам 1 сезона одново. Само 1 сезона ќе си ја изгледам. Happy day. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Мислам дека ке ја даваат,барем како што слушнав кажаа предсезоната и втората сезона.Втора сезона ќе ја давет на МТВ 1?
.
), прво заради убиството на Сура и тој момент најмногу ме освои во целата сезона. На девојка ми еден саат и изјавував љубов по телефон од ко ја изгледав епизодата. Ебете си матер си викам ова е нешто многу посериозно од само акција и ефекти. Патем ефектите се многу добри и му даваат посебен шмек на сезоната. Небото, лудус-от (не знам како е преводот на ова) и крвиштата во слоу моушн се трејдмарк на серијата. Значи има мотиви кои се повторуваат.
Па овај и го распара стомакот на она курвана со си бебе еј, значи до толку е јака серијата. Има мадиња повеќе од оние на ГоТ писателот. Не ме сфаќајте погрешно не сакам да ги споредам двете серии, ама ГоТ во ни еден момент не ми дала адреналин и возбуда како што Спартакус за една сезона. Спартакус го има се она што му недостасува на ГоТ, а најважно - има подобри жени. (no hipsterism intended)

Сакав и за Енди Витфилд да кажам збор два. Уште тогаш ја прочитав веста која ништо не ми значеше затоа што не знаев за човекот... Сега ми е многу мака. Некој го гледал документарецов?
Абе имате превод на мкд за вторава сезона? На титлови имат ама нешто не е во ред изгледа..

За српски лесно е ќе најдам, финтата беше македонскиПровери некоj од овие преводи
http://www.podnapisi.net/en/ppodnapisi/search?sOCS=1&sT=1&sM=436094&sK=Spartacus: Blood and Sand&sTS=2
.За српски лесно е ќе најдам, финтата беше македонски.
Аjде белким некоj ќе успее да пронаjде 
пушти со BS player, си имаат нивна база на преводи, и ако некој додал превод на бс плеерот, сам го аплоадира во нивната база и го рангира дали е добар за да го понуди на друг. Најверојатно ќе ти најде добри преводи.За српски лесно е ќе најдам, финтата беше македонски.
Последната епизода од серијава со апчиња ќе треба да ја гледашOдамна не сум вкусил ваков адреналин во финале.. првата сезона 10/10.![]()

Последната епизода од серијава со апчиња ќе треба да ја гледаш![]()
Гледај ја обавезно Gods of the Arena после првата сезона...јас ја гледав после втората сезона и едниот од карактерите не го пропуштив .Продолжувам со Gods of the Arena, ме бунат епзиодите, имам симнато part 1,2,3,4,5 а имало 6 епизоди? Батиатус одново несакам да го гледам, иако опак лик, изгледа дека ме копка што ќе се дешава понатаму со приказната, ама сепак засега ми изгледа интересна и приквелов.