Ќе го смениш аватарот кога ќе ја завршиш .. а и иметоПочнав да ја гледам па да видиме како ќе се покажит.
Ај баш да видиме, ќе ми бидит драго ако сум толку задоволен. Иначе ја имав симнато многу оддамна и ми седеше во пц, ама сеа почнав да ја гледам за побрзо да ми врвит времето од понеделник до понеделник дур ги чекам епизодиве од GOTЌе го смениш аватарот кога ќе ја завршиш .. а и името![]()
Само имај на ум серијава прогресивно се подобрува...односно мене лично првите 2 епизоди не ми се допаѓаа баш многу многу....али од таму е све подобро и подобро до кулминацијатаАј баш да видиме, ќе ми бидит драго ако сум толку задоволен. Иначе ја имав симнато многу оддамна и ми седеше во пц, ама сеа почнав да ја гледам за побрзо да ми врвит времето од понеделник до понеделник дур ги чекам епизодиве од GOT.
А иначе гледам и на МТВ ги даваат до кај се стигнати таму ќе пуштам да се снимат програмата и да си ги гледам лезецко на ТВ?
Да, за новиот Спартак имам ептен високо мислење бидејќи пред се` постојано напреднуваше, за потоа тотално да се претопи во ликот и да растури во финалето. Всушност, имам впечаток дека и сите други актери, сценаристи, режисери, кореографи во серијата работеа со тотална посветеност за на крај да се добие телевизиски продукт кој ќе остане запаметен, да не речам култен. Доволно кажува тоа што некако ептен убаво ми падна на краj, кога за време на шпицата ги покажаа сите фаци кои нешто значеа во серијата, а кога го видов Енди изрипав од кревет и ми се идеше да извикам: Jupiter's cock!VLJ , приквелот случајно го направија ама добро решение во невољата што ги снајде. Инаку потребно е малку време за да се навикне човек на новиот Спартак ама мора да се признае дека човекот е ѕвер, посебно финалето како го одработи...
џимеј , кажи му на beneamata, ко и обично треба со локум да го каниме да изгледа, неразбран чоек...
Не се секирај. Првите 3-4 епизоди и мене ми беа лоши ефектите, ама потоа стануваат се` подобри, а дејството станува се` поинтересно.Денес ја почнав јас, прилично океј како за 3 епизоди, лоши ефекти само, и не, не мислам на крвта.