Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е мојата поента!Тоа беше безрбетен потег.Не сакаше да промаши за да не го пцујат после.А тој негов потег не беше инстинктивен, туку размислувал што да прави
Значи и пред да шутира има еден момент да размисли, да го залаже голманот да тргне на грешна страна.За жал Кире се усра тогаш.
Тоа е мојата поента!
Јебига што да се прави, разочаран сум максимално.
Незнам дали ке имам сила да ги гледам понатаму!
Четврток,во 13 часот мислам дека беше.А кој ден играме за 11-то место?
29тиА кој ден играме за 11-то место?
Ако толку многу се разбираш во ракомет ке знаеш дека иако го загубивме Мојсо втор плеј во репрезентацијата ни е Миркуловски и тоа му е природна позиција и одигра многу добро против Кил и Барселона на таа позиција.
Пикерот убаво што игра со температура дечкото секоја чест само тој обели образ денеска имаше 5/5 ако не се лажам!
Ако веќе се вадиш ниеден спортист несмее да игра на таа карта дека имало повредени и слично, НЕСМЕЕ!
Кога водевме 6 гола Кире не беше уморен? Алушевски не беше повреден?
Факт е дека денеска изиграа како пички без грам срце!
29ти
знам дека треба да постигне 87 гола за да го сруши рекордот сеа колку има?Уште колку гола му фалат на Лазаров да го сруши рекордот ?
Кога ке размислам двапати, ке кажам дека подобро ке беше да изиграме нерешено со Русија, и да игравме во другиот дел од првенството каде со три победи ке бидевме 13то место. Уште по можност судиите да им "подареа" нерешено на русите.
Просто македонче ништо не цени. И јас сум повреден, изнервиран, и јас го искршив даљинското, пцуев како никогаш досега. Али треба да бидеме задоволни и да им дадеме ПОДРШКА на нашите(!) а не одма да се пљука и да се демотивираат уште толку(!)...баш заради вакви работи НИКОГАШ нема да имаме успех.
Кога ке размислам двапати, ке кажам дека подобро ке беше да изиграме нерешено со Русија, и да игравме во другиот дел од првенството каде со три победи ке бидевме 13то место. Уште по можност судиите да им "подареа" нерешено на русите.
Просто македонче ништо не цени. И јас сум повреден, изнервиран, и јас го искршив даљинското, пцуев како никогаш досега. Али треба да бидеме задоволни и да им дадеме ПОДРШКА на нашите(!) а не одма да се пљука и да се демотивираат уште толку(!)...баш заради вакви работи НИКОГАШ нема да имаме успех.
Уште 7-8 мислам.Уште колку гола му фалат на Лазаров да го сруши рекордот ?
ДА, Тие се наши херои - ФАКТ!!!За сите оние го*нојадци што се!!
-само знаат да критикуваат
-кога води Македонија им се шири дупето а кога губи зобрат само'тапаци,види го сам пред гол промашува,за џабе дошле тука и така натака
сватете дека ние го немаме квалитетот на Германиј,Данска,Норвешка итн..
ние сме 2 милионска земја,а Геранија и другите јаки европски државе се 50+ милиони и имаат повеќе таленти од нас така да и ова што се помеѓу 12 најдобри во свет е голем успех за оваа генерација прво светско за поголемиот дел од репрезентацијата(ако не и цел)така да...
НИЕДЕН ПОРАЗ НЕ ВИ СЕ БРОИ ВИЕ СТЕ НАШИТЕ ХЕРОИ
![]()
Па да ги фалам ли?? Не беа Србите толку добри колку што бевме ние слаби, ај од Данска изгубивме, затоа што беа јаки....... ама од овие??? Како можеа да си дозволат по шест разлика водење, да паднат толку ниско, како можеа да си дозволат со осум минути играч повеќе да не дадат ниту еден гол? А што е најлошо па со играч повеќе и примаа голови. Како тие тренерите толку го форсираат Ристовски кога не му иде??После секој пораз истите срања на форумов.