^Exotic^
Wanderstruck
- Член од
- 25 ноември 2007
- Мислења
- 5.969
- Поени од реакции
- 1.061
Уште 7-8 мислам.
Едит: 11 гола му требаат, сега има Лазаров 77.
Му требаат 9 да израмни, 10 да го сруши.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште 7-8 мислам.
Едит: 11 гола му требаат, сега има Лазаров 77.
Абе ти разбираш дека џабе ако се пробие низ одбраната!!!Миркуловски не може да одигра на нивото на Мојсовски, барем не уште. Колку асистенции има Миркуловски на таа позиција? Дали имаме друг играч на таа позиција што знае да се пробие низ одбраната? Мечот со Русија на пример кога Мојсо им правеше што сака на Русите...
Не смее да се вади, кога игра со третокласни екипи. Овде или си спремен за борба или те газат.
Точно водевме 6. Во прво полувреме! Многу пати водевме во прво полувреме, ама како поминуваше турнирот, не можевме да го задржиме водството.
Заморот и повредите се единствена причина за тоа, а не немање срце.
После секој пораз истите срања на форумов.
Како тие тренерите толку го форсираат Ристовски кога не му иде??
Не верувам дека ке се демотивира нашата репрезентација од пишувањата на форумов, барем тоа е безболно!Кога ке размислам двапати, ке кажам дека подобро ке беше да изиграме нерешено со Русија, и да игравме во другиот дел од првенството каде со три победи ке бидевме 13то место. Уште по можност судиите да им "подареа" нерешено на русите.
Просто македонче ништо не цени. И јас сум повреден, изнервиран, и јас го искршив даљинското, пцуев како никогаш досега. Али треба да бидеме задоволни и да им дадеме ПОДРШКА на нашите(!) а не одма да се пљука и да се демотивираат уште толку(!)...баш заради вакви работи НИКОГАШ нема да имаме успех.
Точно е, во право си. Но во второ полувреме скоро ништо не фати, а оние што ги фати беа шутирани директно во него, па затоа во второто полувреме требаше да се мења, али нема везе, готово е..Борко започна со 3 примени гола од 14 удари. Тоа е 78.5%! Башка и даде гол во тој период.
Е тоа јас и највеќе се прашувам. Ама ќе ти го кажам и одговорот. Затоа што пола и повеќе спонзори на репрезентацијата на Македонија се спонзори и на Металург.
А кризата на Борко кога прима голови под нозе, од мртви агли, од 11 метри?Борко започна со 3 примени гола од 14 удари. Тоа е 78.5%! Башка и даде гол во тој период.
Ти да си тренер па да извадиш голман кој ќе започне така да брани.
Абе ти разбираш дека џабе ако се пробие низ одбраната!!!
Денеска сите се пробија низ одбраната тоа беше најмал проблем!
Сите контри и зицери, 1на1 со голманот ги промашија, почнувајки од Мите Стоилов па до Кире Лазаров!
Како може да е криво пробивањето кога Филип Лазаров 2 пати го промаши целиот гол?
Како може Темелков еднаш да не сфати дека кога си од мртва позиција треба да пробаш да му пуштиш вртена топка од паркет на голманот
а да прашам нешто бидејќи не ја гледав утакмицата колку гола даде кире