South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно некој во јавност да каже дека Инсепшн не беше генијален филм, туку сосема дебилен филм.
Срамота е таква глупост од филм да биде рангирана на 3-то место на листата на најдобри филмови на сите времиња.

Не го немам гледано, немам време, меѓутоа кога ќе најдам време сигурно дека ќе го гледам, без разлика дали е пародија на филмот, сепак Американците многу време посвету ваат на ваквите глупости и некои вакви измислени болести, само за да има работа за психијатрите, имам гледано една емисија со Опра каде што кажуваше за оваа болест и кажуваше на таков начин што ќе си помислиш дека зборува за рак на дебело црево.

Апла ретардирана епизода. Очаен обид да се исмее "Inception". Башка и тој со брковите што ја праеше таа "Ту ду ду, ту ду, ту ду..." музика у позадина дур објаснуваа ми идеше ептен на нерви.

Конечно некој во јавност да каже дека Инсепшн не беше генијален филм, туку сосема дебилен филм.
Срамота е таква глупост од филм да биде рангирана на 3-то место на листата на најдобри филмови на сите времиња.

Филмот е перфекција

Има тема за Inception, колку да не отидете оф-топик комплетно...

It`s a Jersey thing
pos.gif

Insheeption - подоцна :)

Нема благе везе филмот со епизодава, меѓудругото и двете се многу допадливи. Да напраите интервју со двајцава што мислат за Инсепшн ќе ви изнакажат најпозитивни критики, но работата си е сосема нешто друго и видоа генијална шанса да ги предомислат оние кој се двоумеле дали да го гледаат филмот.

Јас би рекол дека го исмеваат тоа што филмот во голем дел е објаснување за цела таа филозофија и пак на крај останува да е нејасно.

--- надополнето ---

после се, остана уште еден недопрен ...

Џ.Б. :icon_lol:

осеќам дека за него се готви нешто новогодишно како финиширање на оваа 2010:vozbud:

Има врска со темата http://forum.kajgana.com/showthread.php?53730 :pos:

Башка и тој со брковите што ја праеше таа "Ту ду ду, ту ду, ту ду..." музика у позадина дур објаснуваа ми идеше ептен на нерви.
артаард е тој

--- надополнето ---

Има врска со темата http://forum.kajgana.com/showthread.php?53730 :pos:

Башка и тој со брковите што ја праеше таа "Ту ду ду, ту ду, ту ду..." музика у позадина дур објаснуваа ми идеше ептен на нерви.
артаард е тој

Нема благе везе филмот со епизодава, меѓудругото и двете се многу допадливи. Да напраите интервју со двајцава што мислат за Инсепшн ќе ви изнакажат најпозитивни критики, но работата си е сосема нешто друго и видоа генијална шанса да ги предомислат оние кој се двоумеле дали да го гледаат филмот.

Јас би рекол дека го исмеваат тоа што филмот во голем дел е објаснување за цела таа филозофија и пак на крај останува да е нејасно.

--- надополнето ---

после се, остана уште еден недопрен ...

осеќам дека за него се готви нешто новогодишно како финиширање на оваа 2010:vozbud:

Мислам дека со епизодата The ring (jonas brother) ги опфатија сите како Џ.Б., Мајли Сајрс и другите тинејџери :)

[/COLOR]после се, остана уште еден недопрен ...

Мислам дека со епизодата The ring (jonas brother) ги опфатија сите како Џ.Б., Мајли Сајрс и другите тинејџери :)

Чекај сега Џ.Б. се Џонасите или Џек Бауер, на кого мислиш? Еве спомната е The Ring ако е за Џонасите, ама викаш ЗА НЕГО па ако е за Бауер има епизода за 24 се вика The Snuke
p.s. Ерик е во улога на агент :vozbud:

Јас мислев дека викаш за Џастин Бибер. Моја грешка :)
Џ.Б. = Џастин Бибер... Тешка комерцијала, the ring ги опфати сите тешки комерцијали со таа епизода

Чоек ја незнам за Вас али ја лично мислам оваа сезона им е чиста утка, отсекогаш биле добри и сум ги гледал али годинава се стварно далеку од она што се очекува од нив :(

Ме интересира што ќе биде утре со the Coon 2 али не верувам многу да го поправи впечатокот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom