South Park

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Одлична епизода, ми влегува во омилените 5 SP епизоди.

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Епизодата беше одлична меѓутоа да бевме Американци и да бевме директно засегнати од ова ќе ни беше уште поинтересна, сепак во однесувањето на типовите од Jersey препознав голем дел од моите сограѓани во Македонија кои главно се населени во руралните средини.

--- надополнето ---

Една од подобрите епизоди ми е 12/06 , имам плачено не неа од смех, сега сум во фаза на симнување на сите сезони...кој не гледа Саут Парк е будал муахаххах

А што е со тие што ги гледале по 10тина пати сите епизоди и ги знаат сите моменти и голем број од цитатите ?

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257

Фала ти :), не навистина мислам дека South Park е серија во која колку пати да ја гледаш ќе видиш некои работи кои претходно никогаш не си ги забележал, правена е со таква љубов и затоа се погрижиле сите детали да изгледаат чудни и интересни.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
S
outh Park New Episode "Insheeption"

When he’s sent to the school counselor to talk about his disorder, Stan realizes that he’s not the only one who has a problem. When Mr. Mackey and Stan agree to surrender themselves to the hoarding experts, Stan gets a more than a glimpse of what it was like for Mr. Mackey in the 4th grade at South Park Elementary.

omg inception is next ??? :nesvest:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Дали некаде по интернетов има стрим од Comedy Central? И ако има, кога почнува South Park по наше време на каналот?

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Дали некаде по интернетов има стрим од Comedy Central? И ако има, кога почнува South Park по наше време на каналот?
Стрим мислам дека нема, се утепав од барање, од гугл до некоја најзатупена страна... Неможев да најдам
Би требало да е во 4h, обично на http://tvcountdown.com/ пишува, незнам зошто сега нема...

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Првите десетина минути беа досадни и тама мислев да ја исклучам дојде интересниот дел.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
S
outh Park New Episode "Insheeption"

When he’s sent to the school counselor to talk about his disorder, Stan realizes that he’s not the only one who has a problem. When Mr. Mackey and Stan agree to surrender themselves to the hoarding experts, Stan gets a more than a glimpse of what it was like for Mr. Mackey in the 4th grade at South Park Elementary.

omg inception is next ??? :nesvest:
Може да се гледа. Побрзајте дур не ја тргнале :)

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Типична Американска епизода, иако има интересни делови сепак мислам дека ние не сме соочени со вакви "Американски болести" така да ништо посебно не е епизодава,.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Типична Американска епизода, иако има интересни делови сепак мислам дека ние не сме соочени со вакви "Американски болести" така да ништо посебно не е епизодава,.
A филмот го гледаше?

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
Појќе е пародија на Инсепшн отколку исмевање на американскиве сфаќања, и то е елемент ама е само вовед во она шо следит :)

Kajgana Shop

На врв Bottom