South Park

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Конечно некој во јавност да каже дека Инсепшн не беше генијален филм, туку сосема дебилен филм.
Срамота е таква глупост од филм да биде рангирана на 3-то место на листата на најдобри филмови на сите времиња.

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Не го немам гледано, немам време, меѓутоа кога ќе најдам време сигурно дека ќе го гледам, без разлика дали е пародија на филмот, сепак Американците многу време посвету ваат на ваквите глупости и некои вакви измислени болести, само за да има работа за психијатрите, имам гледано една емисија со Опра каде што кажуваше за оваа болест и кажуваше на таков начин што ќе си помислиш дека зборува за рак на дебело црево.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.160
Поени од реакции
5.938
Апла ретардирана епизода. Очаен обид да се исмее "Inception". Башка и тој со брковите што ја праеше таа "Ту ду ду, ту ду, ту ду..." музика у позадина дур објаснуваа ми идеше ептен на нерви.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Конечно некој во јавност да каже дека Инсепшн не беше генијален филм, туку сосема дебилен филм.
Срамота е таква глупост од филм да биде рангирана на 3-то место на листата на најдобри филмови на сите времиња.
Филмот е перфекција

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.650
Поени од реакции
59.616
Има тема за Inception, колку да не отидете оф-топик комплетно...

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Нема благе везе филмот со епизодава, меѓудругото и двете се многу допадливи. Да напраите интервју со двајцава што мислат за Инсепшн ќе ви изнакажат најпозитивни критики, но работата си е сосема нешто друго и видоа генијална шанса да ги предомислат оние кој се двоумеле дали да го гледаат филмот.

Јас би рекол дека го исмеваат тоа што филмот во голем дел е објаснување за цела таа филозофија и пак на крај останува да е нејасно.

--- надополнето ---

после се, остана уште еден недопрен ...

Џ.Б. :icon_lol:

осеќам дека за него се готви нешто новогодишно како финиширање на оваа 2010:vozbud:

T

Tetro

Гостин
Има врска со темата http://forum.kajgana.com/showthread.php?53730 :pos:

Башка и тој со брковите што ја праеше таа "Ту ду ду, ту ду, ту ду..." музика у позадина дур објаснуваа ми идеше ептен на нерви.
артаард е тој

--- надополнето ---

Има врска со темата http://forum.kajgana.com/showthread.php?53730 :pos:

Башка и тој со брковите што ја праеше таа "Ту ду ду, ту ду, ту ду..." музика у позадина дур објаснуваа ми идеше ептен на нерви.
артаард е тој

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Нема благе везе филмот со епизодава, меѓудругото и двете се многу допадливи. Да напраите интервју со двајцава што мислат за Инсепшн ќе ви изнакажат најпозитивни критики, но работата си е сосема нешто друго и видоа генијална шанса да ги предомислат оние кој се двоумеле дали да го гледаат филмот.

Јас би рекол дека го исмеваат тоа што филмот во голем дел е објаснување за цела таа филозофија и пак на крај останува да е нејасно.

--- надополнето ---

после се, остана уште еден недопрен ...

осеќам дека за него се готви нешто новогодишно како финиширање на оваа 2010:vozbud:
Мислам дека со епизодата The ring (jonas brother) ги опфатија сите како Џ.Б., Мајли Сајрс и другите тинејџери :)

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
[/COLOR]после се, остана уште еден недопрен ...

Мислам дека со епизодата The ring (jonas brother) ги опфатија сите како Џ.Б., Мајли Сајрс и другите тинејџери :)
Чекај сега Џ.Б. се Џонасите или Џек Бауер, на кого мислиш? Еве спомната е The Ring ако е за Џонасите, ама викаш ЗА НЕГО па ако е за Бауер има епизода за 24 се вика The Snuke
p.s. Ерик е во улога на агент :vozbud:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Јас мислев дека викаш за Џастин Бибер. Моја грешка :)
Џ.Б. = Џастин Бибер... Тешка комерцијала, the ring ги опфати сите тешки комерцијали со таа епизода

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.149
Поени од реакции
4.033
Чоек ја незнам за Вас али ја лично мислам оваа сезона им е чиста утка, отсекогаш биле добри и сум ги гледал али годинава се стварно далеку од она што се очекува од нив :(

Ме интересира што ќе биде утре со the Coon 2 али не верувам многу да го поправи впечатокот...

Kajgana Shop

На врв Bottom