Филмот е перфекцијаКонечно некој во јавност да каже дека Инсепшн не беше генијален филм, туку сосема дебилен филм.
Срамота е таква глупост од филм да биде рангирана на 3-то место на листата на најдобри филмови на сите времиња.
артаард е тојБашка и тој со брковите што ја праеше таа "Ту ду ду, ту ду, ту ду..." музика у позадина дур објаснуваа ми идеше ептен на нерви.
артаард е тојБашка и тој со брковите што ја праеше таа "Ту ду ду, ту ду, ту ду..." музика у позадина дур објаснуваа ми идеше ептен на нерви.
Мислам дека со епизодата The ring (jonas brother) ги опфатија сите како Џ.Б., Мајли Сајрс и другите тинејџериНема благе везе филмот со епизодава, меѓудругото и двете се многу допадливи. Да напраите интервју со двајцава што мислат за Инсепшн ќе ви изнакажат најпозитивни критики, но работата си е сосема нешто друго и видоа генијална шанса да ги предомислат оние кој се двоумеле дали да го гледаат филмот.
Јас би рекол дека го исмеваат тоа што филмот во голем дел е објаснување за цела таа филозофија и пак на крај останува да е нејасно.
--- надополнето ---
после се, остана уште еден недопрен ...
Џ.Б.
осеќам дека за него се готви нешто новогодишно како финиширање на оваа 2010![]()
[/COLOR]после се, остана уште еден недопрен ...
Џ.Б.
осеќам дека за него се готви нешто новогодишно како финиширање на оваа 2010![]()
Чекај сега Џ.Б. се Џонасите или Џек Бауер, на кого мислиш? Еве спомната е The Ring ако е за Џонасите, ама викаш ЗА НЕГО па ако е за Бауер има епизода за 24 се вика The SnukeМислам дека со епизодата The ring (jonas brother) ги опфатија сите како Џ.Б., Мајли Сајрс и другите тинејџери![]()