South Park

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Очекувам со новава епизода да се искупат за неколкуте лоши епизоди оваа сезона, чии што врв го постигнаа со минатонеделната Insheeption. Верувам во Parker и Stone и мислам дека уште многу добри идеи има во нив! Само да не ме разочараат со Coon 2. Coon Rules! :tv:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.159
Поени од реакции
5.933
Штотуку ја изгледав најлошата South Park епизода EVER! Дури и полоша е од првата Coon. Освен DP заебанцијата и тој што продава шкампи - 20 минути тињарија. Не ми се верува и дека го искористија "A Clockwork Orange" за оваа епизода. Ретардоси...

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Кој е плавушот? Мислев дека mint berry crunch беше Кени, оти во ресторанот само он пиеше вода... и плавуш е, ама после кога беа без маска сите Кени и плавушот беа заедно. :)
Koмарецот претпоставувам е Кајл (затоа и Картмен го претепа) :)

Aко гледаме логички Мистерион е еден од овие четворица (Клајд, Стен, Кајл, Крег) Стен неможе, Стен и Мистерион беа заедно во Д кун енд френдс, Кајл неможе да биде бидејќи во првиот дел Мистерион го посети Кајл. Остануваат Крег и Клајд. :)
Но, ни Мат и Треј не знаат кој е мистерион, така да можно е (ако има наредна епизода поврзана со мистерион) дека ќе испадне некој сосема друг :)
Edit:
Мало истражување... И изгледа плавушот е Bradley, backround лик бил во неколку епизоди

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Не беше ништо посебно епизодата.Добри беа Dp,дупчење на месечината и тој со шкампите или лигњите или што и да беше.Се друго беше просечно.Го немаше ни шепотењето.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Најглупавата епизода на South Park - EVER! Едвај чекав да заврши... едвај издржав на искушението да не кликнам на close.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
едвај просечна епизода, очекувам подобар 2 дел следниот четвроток

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.148
Поени од реакции
4.029
Стен неможе, Стен и Мистерион беа заедно во Д кун енд френдс,
Стен и онака се познава кој е (од тие маскираните), а Мистерион според мене е Крег, тоа го мислев уште првиот пат кога ја гледав првата Кун епизода :)
Али ме интересира која од маските е Кени! И ја не успеав да го познаам, јес да знаев дека не е Бредли, го познавам тој лик од претходни епизоди.

--- надополнето ---

Aко гледаме логички Мистерион е еден од овие четворица (Клајд, Стен, Кајл, Крег)
And what makes you think Coon is a boy? :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike
P

PewDiePie

Гостин
Дечки кај ги гледате новиве епизоди? Мене ме зеза тој минатиот линк кај што ги гледав. Ако може оставете нов.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
12.621

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Е стварно немаше да ми текне дека Mysterion ќе биде Kenny
:)
Многу јака епизода! Конечно се дознава кој е Mysterion, и неговата приказна. Солидно, солидно :)

Kajgana Shop

На врв Bottom