South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Очекувам со новава епизода да се искупат за неколкуте лоши епизоди оваа сезона, чии што врв го постигнаа со минатонеделната Insheeption. Верувам во Parker и Stone и мислам дека уште многу добри идеи има во нив! Само да не ме разочараат со Coon 2. Coon Rules! :tv:

Штотуку ја изгледав најлошата South Park епизода EVER! Дури и полоша е од првата Coon. Освен DP заебанцијата и тој што продава шкампи - 20 минути тињарија. Не ми се верува и дека го искористија "A Clockwork Orange" за оваа епизода. Ретардоси...

Кој е плавушот? Мислев дека mint berry crunch беше Кени, оти во ресторанот само он пиеше вода... и плавуш е, ама после кога беа без маска сите Кени и плавушот беа заедно. :)
Koмарецот претпоставувам е Кајл (затоа и Картмен го претепа) :)

Aко гледаме логички Мистерион е еден од овие четворица (Клајд, Стен, Кајл, Крег) Стен неможе, Стен и Мистерион беа заедно во Д кун енд френдс, Кајл неможе да биде бидејќи во првиот дел Мистерион го посети Кајл. Остануваат Крег и Клајд. :)
Но, ни Мат и Треј не знаат кој е мистерион, така да можно е (ако има наредна епизода поврзана со мистерион) дека ќе испадне некој сосема друг :)
Edit:
Мало истражување... И изгледа плавушот е Bradley, backround лик бил во неколку епизоди
200px-Bradley.png

Не беше ништо посебно епизодата.Добри беа Dp,дупчење на месечината и тој со шкампите или лигњите или што и да беше.Се друго беше просечно.Го немаше ни шепотењето.

Најглупавата епизода на South Park - EVER! Едвај чекав да заврши... едвај издржав на искушението да не кликнам на close.

едвај просечна епизода, очекувам подобар 2 дел следниот четвроток

Стен неможе, Стен и Мистерион беа заедно во Д кун енд френдс,
Стен и онака се познава кој е (од тие маскираните), а Мистерион според мене е Крег, тоа го мислев уште првиот пат кога ја гледав првата Кун епизода :)
Али ме интересира која од маските е Кени! И ја не успеав да го познаам, јес да знаев дека не е Бредли, го познавам тој лик од претходни епизоди.

--- надополнето ---

Aко гледаме логички Мистерион е еден од овие четворица (Клајд, Стен, Кајл, Крег)

And what makes you think Coon is a boy? :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike
Дечки кај ги гледате новиве епизоди? Мене ме зеза тој минатиот линк кај што ги гледав. Ако може оставете нов.

Е стварно немаше да ми текне дека Mysterion ќе биде Kenny
:)
Многу јака епизода! Конечно се дознава кој е Mysterion, и неговата приказна. Солидно, солидно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom