South Park

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
мене само во еден момент кога го претставија Тими на почеток се скинав од смеење, другото беше тапа #_#

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Барем се дозна кој е мистерион и другите од кун енд френдс...
На картмен пеењето-прајслес

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.148
Поени од реакции
4.029
Многу јака епизода! Конечно се дознава кој е Mysterion, и неговата приказна. Солидно, солидно :)
Е што виде јако у епизодава ја незнам, мене ми беше една од најдосдните што некад сум ја гледал. Со исклучок на тоа што се откри кој е Мистерион и неговата моќ, се друго беше чиста досада....

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Е што виде јако у епизодава ја незнам, мене ми беше една од најдосдните што некад сум ја гледал. Со исклучок на тоа што се откри кој е Мистерион и неговата моќ, се друго беше чиста досада....
Не знам, мене солидна ми беше. Споредувајќи ја со првите епизоди од сезонава, за мене беше доста добра.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Пријатно изненадување новава епизода :). Иако е 2 пати подобра од претходната, но ако се знае дека претходната ми беше најлоша SP епизода ever - испаѓа дека и оваа е лоша (што всушност и Е).
Вредеше само делот со Кени. Конечно после 14 сезони објаснет неговиот феномен. ЕПИК МОМЕНТ!
Исто и spoof-от на новата реклама на Nike. Боље отколку минатиот spoof на Clockwork Orange.

Си мислев дека после оваа епизода никад веќе нема да гледам SP (пошто очекував само продолжување на дебилизмот од претходната), али ќе ми го задржат вниманието M&T барем до следната...

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.969
Рационално објаснување со моќта на Мистериозниот. :)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
MНОГУ посмешна ми е епизодата Insheeption откако го изгледав Inception

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Добра епизода... Не беше баш потребно тоа со Џастин Бибер (доволно беше со д џоунас брадрс)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Супер епизода само во последно време епизодите им се како времево надвор те лоши те добри.

Kajgana Shop

На врв Bottom