Филмот е перфекцијаКонечно некој во јавност да каже дека Инсепшн не беше генијален филм, туку сосема дебилен филм.
Срамота е таква глупост од филм да биде рангирана на 3-то место на листата на најдобри филмови на сите времиња.
артаард е тојБашка и тој со брковите што ја праеше таа "Ту ду ду, ту ду, ту ду..." музика у позадина дур објаснуваа ми идеше ептен на нерви.
артаард е тојБашка и тој со брковите што ја праеше таа "Ту ду ду, ту ду, ту ду..." музика у позадина дур објаснуваа ми идеше ептен на нерви.
Мислам дека со епизодата The ring (jonas brother) ги опфатија сите како Џ.Б., Мајли Сајрс и другите тинејџериНема благе везе филмот со епизодава, меѓудругото и двете се многу допадливи. Да напраите интервју со двајцава што мислат за Инсепшн ќе ви изнакажат најпозитивни критики, но работата си е сосема нешто друго и видоа генијална шанса да ги предомислат оние кој се двоумеле дали да го гледаат филмот.
Јас би рекол дека го исмеваат тоа што филмот во голем дел е објаснување за цела таа филозофија и пак на крај останува да е нејасно.
--- надополнето ---
после се, остана уште еден недопрен ...
Џ.Б.
осеќам дека за него се готви нешто новогодишно како финиширање на оваа 2010
[/COLOR]после се, остана уште еден недопрен ...
Џ.Б.
осеќам дека за него се готви нешто новогодишно како финиширање на оваа 2010
Чекај сега Џ.Б. се Џонасите или Џек Бауер, на кого мислиш? Еве спомната е The Ring ако е за Џонасите, ама викаш ЗА НЕГО па ако е за Бауер има епизода за 24 се вика The SnukeМислам дека со епизодата The ring (jonas brother) ги опфатија сите како Џ.Б., Мајли Сајрс и другите тинејџери