Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.914
Поени од реакции
116.299
Најдобар дефанзивец по добиени дуели, пресечени топки и одземени топки во ЛШ оваа година, Топ 5 воопшто од сите играчи во одземени топки и пресечени акции :) што не е баш бостан лига, интересот на Сити и 5м плата исто кажува дека е квалитетен играч само што сакаа да го земат на слободен трансфер.

Али ќе видиме :)
Постои некој играч што го потпишува Јуве а да не е најдобар на позицијата на која игра? :icon_lol:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.679
Поени од реакции
88.602
Убаво е вака кога се надевате дека некој играч нема да успее во Јувентус... Срциња сте :love:

Истиве муабети се вртеа и со Тевез неранимајкото, како тоа ќе ја уништел атмосферата во тимот :angel:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.749
Постои некој играч што го потпишува Јуве а да не е најдобар на позицијата на која игра? :icon_lol:
Јас ти кажвам за лани во ЛШ дека статистички беше најдобар никаде не реков дека е најдобар на позицијата каде игра.

[DOUBLEPOST=1440076013][/DOUBLEPOST]Пратете го муабетот за Sassuolo

Mapei is a family-owned Italian company that makes adhesives for construction. It was started in the late 1930s by Rodolfo Squinzi and went on to expand across the world. The business makes over a billion euros annually. Crucially, the business is still family owned and the owners obviously have a big say in where the money goes. The current chairman of Sassuolo? Giorgio Squinzi, the CEO of Mapei Group.

Последно уредено:
C

Castiel

Гостин
Јас ти кажвам за лани во ЛШ дека статистички беше најдобар никаде не реков дека е најдобар на позицијата каде игра.

[DOUBLEPOST=1440076013][/DOUBLEPOST]Пратете го муабетот за Sassuolo
Сo oглед декa е еден oд нaјдoбрите леви бекoви пoследнитр 2 сезoни, имa 24 вooпштo не имaше клaузулa oд 35м aкo не се лaжaм a сo нoвиoт дoгoвoр игрaч oд негoв кaлибaр ќе oдеше 40м. Сaндрo е дефaнзивецoт сo нaјвеќе oдземени тoпки и стaртoви вo ЛШ лaни.
Close enough. :D

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.331
Поени од реакции
6.012
некој Серија Б,некој Серија Ц...
Некој Манџукич,Дибала,ЛШ, титули...Друг ФФП...Ред солзи,ред басни, ќе чекаат друг да замини Сериа Б за да видат тиула...

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.243
Поени од реакции
18.447
Убаво е вака кога се надевате дека некој играч нема да успее во Јувентус... Срциња сте :love:

Истиве муабети се вртеа и со Тевез неранимајкото, како тоа ќе ја уништел атмосферата во тимот :angel:
Пишав дека 99% од играчите не се знае дека ќе успеат, бидејќи се сетив кога Тевез пристигна во Јуве немаше сила која ќе ми докаже дека тој ќе биде флоп. Едноставно убеден бев до максимум оти ќе растура.

Маме му јебем колку ќе ни фали само сезонава да решава сам утакмици.

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
постои еден лев бек од порто што интер го купи 15м пред 2-3 лета нез точно :angel:

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
Abe juventini dokolku ne zemete nekoj do kraj na rokov, so koi igraci ke iskocite u sredina vo sred Rim? :свиркам: Sturaro?!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.331
Поени од реакции
6.012
Abe juventini dokolku ne zemete nekoj do kraj na rokov, so koi igraci ke iskocite u sredina vo sred Rim? :свиркам: Sturaro?!
Бориело ќе го земат бе.. А со одбраната што ја има Рома, нема потреба и првиот тим да го носат. Доволно е Примавера составот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom