Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Да, многу се, ама боље да се фрлат асални пари на играч со голем потенцијал него да се мачиме цела сезона со крпеници.Од друга страна, ми се свиѓа што се подмлади тимов стварно многу.Наредна год може да го лапнат и некој друг тим, или па да лупна паре некој од нафташкиве тимоој.

Не се многу 23 милиони за играч со уште една година од договорот?

Да човек, требаше да го оставиме уште една година во Порто да скапи на клупа како Љоренте, па да го донесиме... :coffee: До пред три години така правевме заради штедењето, ама еве сега види ги резултатите. Кој би помислил дека Марота ќе фрли 22 милки на играч кој договорот со тимот му истекува наредното лето? Доста беа ценкања, време е да фрлиме некој денар, последнава сезона се напунивме пари :X3:.

Мкхтаријан да го донесиме за 20 до 25 милки нема да биде лошо, само не ми се свиѓа што Минчо му е агент.

Сакам да се навратам на трансферот на Сандро... ептен не поврзуваа со играчи одреден период, за да потоа 3/4 дена немаше никаква шпекулација за евентуално ново засилување, и одеднаш Бепе како гром од ведро небо го договара Бразилецов за 5 минути

Какво ФФП, какви бакрачи, Марота не ебе жива сила :oleee:

Сo oглед декa е еден oд нaјдoбрите леви бекoви пoследнитр 2 сезoни, имa 24 вooпштo не имaше клaузулa oд 35м aкo не се лaжaм a сo нoвиoт дoгoвoр игрaч oд негoв кaлибaр ќе oдеше 40м. Сaндрo е дефaнзивецoт сo нaјвеќе oдземени тoпки и стaртoви вo ЛШ лaни.

Oдличен трaнсфер зaтo Мaрoтa си ќутел сеa и Мкхтaрјaн и Куaдрaдo се следни.

За бек пари не се штедат, кога ќе се сетам со Григера и другарчињата какви маки имавме и 30 би дал само да сме сигурни.

Нaеднaш и 352 сo куaдрaдo и сaндрo нa крилaтa изгледa кaкo oдличнa фoрмaцијa.

Sent from my LG-MAGNA

Многу или малце, ама имај го тоа во предвид дека и ПСЖ и Сити го бараа вчера, а ако се причекаше, и не го здиплеше Марота одма, и други клубови ќе се вклучеа, затоа дадоа толку пари..Сепак се работи за долгорочно решение,а лев бек ти е една можеби од најдефицитарните фудбалски позиции денеска, каде ретко можеш да најдиш квалитетен играч. Алекс Сандро е долгорочно решение, така да мислам дека ова е добра зделка.

Одличен потег е трансферов на Сандро и мило ми е што не штедеа пари на него,затоа што нема многу достапни квалитетни бекови,а бековскиве позиции ни се најслаби позиции години наназад.Пишав и пред некој ден,подобро да се искешираат пари на ваков млад бек кој ќе биде долгорочно решение,отколку да се купи некој просечен везњак,а Асамоа да игра на лево на неприродна позиција.

Треба и на деснава страна некој добар кој полека ќе му го зима местото на Лихт,али тешко дека летово ќе се донесе таков,сега приоритет е АМ.А се ми мириса дека ќе го остават и ќе му дадат уште една шанса на Исла :cautious:.Иако по мене треба летово да се продаде додека уште држи цена по добрите настапи на Копа Америка,мислам дека Севиља се интересираше за него.Типот игра добро само за Чиле,а во клубовиве и за Јуве,па и во КПР ништо не играше.Доби шанса кај Конте,али кога еден Падоин ќе ти го фати местото како замена за Лихт,тогаш стварно не заслужуваш да играш во тим како Јуве.И да не купат никој боље со Падоин и Лихт да се тера сезонава отколку да му даваат шанса на црепов.

Мкхтаријан да го донесиме за 20 до 25 милки нема да биде лошо, само не ми се свиѓа што Минчо му е агент.
Во добри односи е клубов со Минчо,посебно од кога е Недвед во управава.Пријатели се,овој и му беше агент,а негде прочитав дека Недвед ќе се ангажира и ќе ги влече конците,ако стварно загриземе за Мкхтаријан

За овај грузиецов МКхитарјан сериозни сме или правиме контрабаланс за со Дракслер? По мене ќе да е ова второво, што знам веќе долго гризиме за него.
Лично немам некоја двојба кој да се донеси, добри се и двајцава, можеби блага предност кон Дракслер ради што е млад, а тимов па го правиме „млада дама“ и затоа :X3:
Ај како било нека земат тоа што им треба до крајов на роков и да почниме да плескаме газиња.... едвај ја чекам сезонавааа :vozbud:

Абе заборавив, со здравје да си го служиме Сандро, мило ми е што ја појачавме таа слаба точка што ја имавме, нека го чува Госпо од повреди, а ич да не го штеди од добри партии.
Искрено и мене како и на Мондо ми изгледа солен, ама јебига не сме па по мајка дојдени, та уште да штедиме :D .... то е то, па се надевам дека Александро ќе ми ја смени сликава што ја имам за бразилциве.

Последно уредено:
Конечно се разиграа Ројс, Аубамејанг и Микхитријан, не верувам дека ке ги разделат.
Боље Куадрадо барем си ја знаи Сериа А, ќе нема многу проблеми да се наметни.

Немавме ваков некој договор и со еден Португалски тим,имаше и некој шпекулации дека Ањели купил и мнозинство од акциите во истиот клуб али не знам колку е точно.

Кога не го одобрија барањето на Ањели за Б тимови во Италија добри се вакви договори за праќање на младиве таленти да стекнат искуство.Во Италија може немаат договор,али последниве години Сасуоло ни е ко Б тим [emoji2]

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
Ништо од то, биле само гласини. Одби тогашниот газда на клубот..[DOUBLEPOST=1439904435][/DOUBLEPOST]
aktytc.jpg

Последно уредено:
Маркизио 20 дена АУТ!

Се заредија повредиве у пичку матер... Падоин ќе ми почнува и со Удинезе и со Рома ебате o_O

Јбг до средината на Јуни игравме, првата утакмица ни беше на 8ми-9ти Август одмор ни месец немаја. Ќе се среди се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom