Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Пази сега какво екипиче сте вие :pos: Тенери ви биле
Марко Тардели :pos:
Алберто Закерони буахахахахахахаха
Рој Хоџсон и тоа два пати :lolzz::lolzz: Сте го вратиле еј хахахахаха ние барем не го вративме
Клаудио Раниери :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Волтер Мацари :pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Пазете пазете - ГАСПЕРИНИ :lolzz::lolzz::lolzz::lolzz:
И еве сега куртонов Манчини :popce:

ќути бе гони се не ме потсеќај на тие очобол години.

Кочо ти не замарај бе пичко една рошава,мрш таму

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
ќути бе гони се не ме потсеќај на тие очобол години.

Кочо ти не замарај бе пичко една рошава,мрш таму
Да се разбереме пошо настана забуна Кочо барај го кај Пеџа, они си го даваат и зимаат ја реално не ни знам кој е човекот али чим Пеџа го шета тогаш гарант е добар у душа.

А ти напумпана вошко рошава не ми се качуј на кур :Д

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Да се разбереме пошо настана забуна Кочо барај го кај Пеџа, они си го даваат и зимаат ја реално не ни знам кој е човекот али чим Пеџа го шета тогаш гарант е добар у душа.

А ти напумпана вошко рошава не ми се качуј на кур :Д

не знам тоа јас,штом се вадиш од лајна значи дека имаш и ти нешто.
Такви муабети слушам јас,со газенцето си можел дупка у билијард да бидеш,Пеџа така рече и ми рече да не го издавам,да не рече после вии го овој Ѓорче не знае да чува тајна...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
не знам тоа јас,штом се вадиш од лајна значи дека имаш и ти нешто.
Такви муабети слушам јас,со газенцето си можел дупка у билијард да бидеш,Пеџа така рече и ми рече да не го издавам,да не рече после вии го овој Ѓорче не знае да чува тајна...
Абе глеам и вие доста интимни...

Да не зборам со Кочо лично?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Абе глеам и вие доста интимни...

Да не зборам со Кочо лично?
зини да ти кажам браД :D

Него Алекс Сандро потпишал за местачите од Торино,22 милиона вреден трансфер или така нешто
Што знам,јас сум песимист дека ќе успее да ги извади парите.Има играно само у Порто која е бостан лига за разлика од жабарската.
Ама ај ќе видиме што ќе биде

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.749
зини да ти кажам браД :D

Него Алекс Сандро потпишал за местачите од Торино,22 милиона вреден трансфер или така нешто
Што знам,јас сум песимист дека ќе успее да ги извади парите.Има играно само у Порто која е бостан лига за разлика од жабарската.
Ама ај ќе видиме што ќе биде
Најдобар дефанзивец по добиени дуели, пресечени топки и одземени топки во ЛШ оваа година, Топ 5 воопшто од сите играчи во одземени топки и пресечени акции :) што не е баш бостан лига, интересот на Сити и 5м плата исто кажува дека е квалитетен играч само што сакаа да го земат на слободен трансфер.

Али ќе видиме :)

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
Devi da te potsetam samo Doumbia u CSKA so praese pred da dojde u Rim, ednostavno Seria a se dvoi od site ligi u svetov po taktika i najtesko se uklopuvaat igraci tuka, ne vikam deka nema isklucoci, ama neka ne bide vasiot haha

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.243
Поени од реакции
18.447
Devi da te potsetam samo Doumbia u CSKA so praese pred da dojde u Rim, ednostavno Seria a se dvoi od site ligi u svetov po taktika i najtesko se uklopuvaat igraci tuka, ne vikam deka nema isklucoci, ama neka ne bide vasiot haha
Деви единствено треба да биде потсетен дека не мора на сите да им ги објаснува трансферите на Јуве или пак играчите на Јуве, оти некому колку и да сакаш да му кажеш нешто едноставно не го слуша и не го регистрира :D

99% од играчите не се гаранција дека ќе успеат, па така и овој Алекс Сандро. Што не значи дека не треба да се прават трансфери, баш напротив. Потребен ни е лев бек бидејќи само Евра ни е опција што е премалку. Добар трансфер е ова за Јуве, сега останува само играчот да биде вклопен во тимот и да се привикне на играта прво во Јуве, а потоа и општо во Италија.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.749
Деви единствено треба да биде потсетен дека не мора на сите да им ги објаснува трансферите на Јуве или пак играчите на Јуве, оти некому колку и да сакаш да му кажеш нешто едноставно не го слуша и не го регистрира :D

99% од играчите не се гаранција дека ќе успеат, па така и овој Алекс Сандро. Што не значи дека не треба да се прават трансфери, баш напротив. Потребен ни е лев бек бидејќи само Евра ни е опција што е премалку. Добар трансфер е ова за Јуве, сега останува само играчот да биде вклопен во тимот и да се привикне на играта прво во Јуве, а потоа и општо во Италија.
И ти си во право до вчера немаја слушнато за него оти еднсотавно беше во сенка на Данило а не е ништо полош напротив. Али ќе си кажи сезоната и ај со то дека играчи од порто неуспеале проверете историја на играчите кој излегле од таму :)[DOUBLEPOST=1440058088][/DOUBLEPOST]
Колку си грешка и за споредбава и играчите обајцата те разбирам што пробуваш да споредиш ама времето ќе покажи :)

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
еве и Димарцио потврди ковачич не сакал да си иде.

#Kovacic non vuole lasciare @DiMarzio 5m

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.331
Поени од реакции
6.012
Катанија пратена во Лега Про (трета лига), со -12 бода, поради скандалот за местење во кој беше уапсен нивниот претседател и спортски директор.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Најдобар дефанзивец по добиени дуели, пресечени топки и одземени топки во ЛШ оваа година, Топ 5 воопшто од сите играчи во одземени топки и пресечени акции :) што не е баш бостан лига, интересот на Сити и 5м плата исто кажува дека е квалитетен играч само што сакаа да го земат на слободен трансфер.

Али ќе видиме :)
доста бе не ми давај википедија информации.Не викам дека е лош,туку дека таљанската лига е специфична лига.Сега што во Португалија играл со факинг Маритимо и Боависта и таму изглеал како Роберто Карлос е друга приказна.Во Јувентус почнуе да игра вистински фудбал со копачки екипи ко Киево и компанија,тука ќе го видиме дали ќе го биде.Разликата меѓу португалска и таљанска екипа е небо-земја.

И да,на менаџер си е стандард добар и Сити да ги ебам во секој сејв го зимаа им ебам проклетниците шугави со тоа турбаните на глава

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Катанија пратена во Лега Про (трета лига), со -12 бода, поради скандалот за местење во кој беше уапсен нивниот претседател и спортски директор.
некој Серија Б,некој Серија Ц...

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.749
доста бе не ми давај википедија информации.Не викам дека е лош,туку дека таљанската лига е специфична лига.Сега што во Португалија играл со факинг Маритимо и Боависта и таму изглеал како Роберто Карлос е друга приказна.Во Јувентус почнуе да игра вистински фудбал со копачки екипи ко Киево и компанија,тука ќе го видиме дали ќе го биде.Разликата меѓу португалска и таљанска екипа е небо-земја.

И да,на менаџер си е стандард добар и Сити да ги ебам во секој сејв го зимаа им ебам проклетниците шугави со тоа турбаните на глава
Пак тој со португалија мори рибо :D Јас за ЛШ ти брам муабет батали маритимо и боависта. И не ти зборам за Википедиа туку за вистинска статистика од ЛШ ако не верваш погуглај шо да ти речам.

Досега е сметан за еден од најдобрите млади бекови затоа и таја е цената и досега си ја оправдал и улогата и титулата, дали ќе успеј ќе видиме то е друг муабет со кој се согласвам маубетит ми беше за квалитетот прикажан досега и цената.[DOUBLEPOST=1440072852][/DOUBLEPOST]Заработка од спонзори оваа година во Серија А,

Сасуоло прв.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom