Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.749
Бaка имаше дупло подобра сезона од секој трансфер јуве што го напраи. За другиве разбирам да се јадат трици али за Бака? А и плус Сориано истиот играч што и Јуве беше заинтересиран.
НЕ дупи и ти сега Јуве да беше заинтересиран ќе играше моментално во Јуве Сориано. Ништо друго освен глупи гласини не беше нашиот 'интерес'.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.330
Поени од реакции
6.012
Бaка имаше дупло подобра сезона од секој трансфер јуве што го напраи. За другиве разбирам да се јадат трици али за Бака? А и плус Сориано истиот играч што и Јуве беше заинтересиран.
Види вака, јас никаде не реков дека не е добар Бака, баш напротив, ми се допаѓа неговиот стил на игра.

Но, 30 милиони? Јуве го плати Манџукич 18 милиони, а процентот на реализација со Бака во однос на кариерата му е идентичен и тоа со мала предност на Манџукич, плус Манџукич е докажан во ЛШ, има постигнувано круцијални голови за Баерн во ЛШ, голови во осмина финале, полуфинале, во финалето го постигна погодок итн. Бака е земен за 30, Манџукич за 18.

Соријано се споредуваше со Јуве, и Соријано се споменуваше како опција ако Јуве не успее да договори еден од Дракслер, Миктаријан, Снајдер и Квадрадо.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.911
Поени од реакции
116.298
Значи мене не ми беше муабетот да го оспорам овој трансфер на Јуве, туку го тролав Деви затоа што Јуве да го земе и Шумуликовски он ќе рече дека е еден од најдобрите играчи на неговата позиција. Ме боли кур искрено дали овој ќе успее во умрентус.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.749
Значи мене не ми беше муабетот да го оспорам овој трансфер на Јуве, туку го тролав Деви затоа што Јуве да го земе и Шумуликовски он ќе рече дека е еден од најдобрите играчи на неговата позиција. Ме боли кур искрено дали овој ќе успее во умрентус.
О.о Сериозен си? За кој сум рекол дека е најдобар играч на неговата позиција жити се ај кажи a Jуве го зел?

C

Castiel

Гостин
НЕ дупи и ти сега Јуве да беше заинтересиран ќе играше моментално во Јуве Сориано. Ништо друго освен глупи гласини не беше нашиот 'интерес'.
Абе готово и за Меси да бевте заинтересирани сеа одма ваш ќе беше. Дај сеа биди реален малку.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.911
Поени од реакции
116.298
О.о Сериозен си? За кој сум рекол дека е најдобар играч на неговата позиција жити се ај кажи a Jуве го зел?
Сите бе, Тевез, Манџо, Стураро :icon_lol:, Дибала, кур пал. :D Што се палиш бе бот, да не смее човек да те дупчи малце. :D (клипче се нервира сеа ради дупчењево :mad: )

C

Castiel

Гостин
Види вака, јас никаде не реков дека не е добар Бака, баш напротив, ми се допаѓа неговиот стил на игра.

Но, 30 милиони? Јуве го плати Манџукич 18 милиони, а процентот на реализација со Бака во однос на кариерата му е идентичен и тоа со мала предност на Манџукич, плус Манџукич е докажан во ЛШ, има постигнувано круцијални голови за Баерн во ЛШ, голови во осмина финале, полуфинале, во финалето го постигна погодок итн. Бака е земен за 30, Манџукич за 18.

Соријано се споредуваше со Јуве, и Соријано се споменуваше како опција ако Јуве не успее да договори еден од Дракслер, Миктаријан, Снајдер и Квадрадо.
Бака две години по ред осовјува ЛЕ. И беше клучен играч во Севиља затоа е платен 30 милиони. А и различен тип на играч е од Манџукич.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не најдобар али „еден од најдобрите“. Имам и јас приметено :D

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.749
Сите бе, Тевез, Манџо, Стураро :icon_lol:, Дибала, кур пал. :D Што се палиш бе бот, да не смее човек да те дупчи малце. :D (клипче се нервира сеа ради дупчењево :mad: )
Мразам да ми клават зборој в уста ботињо :D[DOUBLEPOST=1440084485][/DOUBLEPOST]
Не најдобар али „еден од најдобрите“. Имам и јас приметено :D
Tи да шутиш. Џубре :D

Не ви работи :D на двата, одете Џонтра бесете го :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.911
Поени од реакции
116.298
Епа ете сеа сам се фати, викаш еден од најдобрите таленти, еден од најдобрите напаѓачи, значи не може секој играч што го зима Јуве да биде најдобар во нешто. Ептен си оптимиста изгледа. :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.679
Поени од реакции
88.602
Ако ги видиме играчите на Милан и Интер, тогаш Падоин за нив е спој на Меси и Роналдо во едно...

:kafence:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.749
Епа ете сеа сам се фати, викаш еден од најдобрите таленти, еден од најдобрите напаѓачи, значи не може секој играч што го зима Јуве да биде најдобар во нешто. Ептен си оптимиста изгледа. :D
За да бидам песимист треба да навивам за Интер ебате и Џони Вајсмилер да навива за истиот клуб. Која несреќа си :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Милан последниве години се одалечи од победничките патеки така да за кога и да се заинтересираат ќе треба да понудат малце повеќе од тоа што на пример актуелниот шампион Јуве би го понудил за истиот играч.. Сигурен сум дека ако вие загризевте за Бака за ние за Манџукич, цените ќе беа обратни, ние на ателтико ќе му исплатевме 30 вие за Бака 20.

На крајот ќе се видит колку вределе 30те милјони од Бака, 18те од Манџукич, и сите други останати трансвери

Последно уредено:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.330
Поени од реакции
6.012
Бака две години по ред осовјува ЛЕ. И беше клучен играч во Севиља затоа е платен 30 милиони. А и различен тип на играч е од Манџукич.
Е вистина, друго е да му клаваш голови на Реал, Челзи, Барса, а друго на Зенит, Рубин Казан, Борусија Менхенгладбах, Клуб Бруџ и Дњипропетровск. Мое мислење е дека 30 милиони се многу, не дека играчот неможи да се доразвија, има толку години колку што Милан платија за него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom