Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.478
- Поени од реакции
- 19.150
Јас имам жолта може и да ја трампаме ако сакаш.може ракија? али бела само држам![]()
Инаку добра е и бела само нека лути и вреже, другото само ќе си дојде 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас имам жолта може и да ја трампаме ако сакаш.може ракија? али бела само држам![]()

52 степена бацеЈас имам жолта може и да ја трампаме ако сакаш.
Инаку добра е и бела само нека лути и вреже, другото само ќе си дојде ![]()

Дедо ми прави, па исто како моја да е. Само што се потроши пред некое време и во последно време се купува52 степена баце
уствари може падната да е до 50 али јака е неможе обичниот човек да ја пие
твоја жолта имаш или купена ти е?![]()

веќе двајца се собравте а сега за инат уште 5-6 души минимум ќе се појавите ќе ме сотрете со париЈас го прочитав, кога да го очекувам пивото?![]()
жалноДедо ми прави, па исто како моја да е. Само што се потроши пред некое време и во последно време се купува![]()

а голот бил нерегуларен на Бонучи. Маикон бил сам крив за пеналот затоа што мрднал понапред пред ударот а му се рачнуа како да стоел на местото каде што требало да биди 
.Рома го изеде немиен,Јуве изби на прво место.Можете да кукате колку сакате,слики видеа да ставате ама утакмицата нема да се преигра ако тоа ви е целта.Идете штрајкувајте пред канцелариите на Јувентус доц Маседониа,шо да ви кажам.Кој е надвор од Скопје нека прати писмо до Сабатини да ви обезбеди автобуси.![]()

Тоти и Бонучи имаа мала непријатност после дадениот пенал на Тоти. Тоти кога го даде голот отиде да прославува пред навивачите на Јувентус. Бонучи тоа го испровоцира, и реагираше и повеќе отколку што треба. Затоа добија двајцата и жолт картон.