Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас имам жолта може и да ја трампаме ако сакаш.

Инаку добра е и бела само нека лути и вреже, другото само ќе си дојде :rolleyes:
52 степена баце
уствари може падната да е до 50 али јака е неможе обичниот човек да ја пие :icon_mrgr:

твоја жолта имаш или купена ти е? :свиркам:

52 степена баце
уствари може падната да е до 50 али јака е неможе обичниот човек да ја пие :icon_mrgr:

твоја жолта имаш или купена ти е? :свиркам:
Дедо ми прави, па исто како моја да е. Само што се потроши пред некое време и во последно време се купува :(

Јас го прочитав, кога да го очекувам пивото? :D
веќе двајца се собравте а сега за инат уште 5-6 души минимум ќе се појавите ќе ме сотрете со пари
се заебав јако :icon_lol:[DOUBLEPOST=1412643711][/DOUBLEPOST]
Дедо ми прави, па исто како моја да е. Само што се потроши пред некое време и во последно време се купува :(
жално :(
да ми кажеше дека е лично твоја ќе се трампавме али вака ризик ми е не ми се пие сечија ракија :)

"Бела" т.е нежолта ракија е најголем грев шо може да постои. Поголем и од свирење контраверзни непостоечки пенали. Бан за двајцата ќе ве молам . . .

Според судија во прва македонска лига, и делегат кој има судено натпревари во УЕФА пеналите биле регуларни освен тој на Тоти бидејќи тоти прв започнал фал во напад ама као демек да искомпензира Роки за глупоста на Маикон.o_O а голот бил нерегуларен на Бонучи. Маикон бил сам крив за пеналот затоа што мрднал понапред пред ударот а му се рачнуа како да стоел на местото каде што требало да биди o_O

Иначе судиите и делегатот се тешки Интераши и го мразат Јуве до коска :).

( и ве молам не сакам да започнам ни повторно дебати нити да ја претвроам темата во срање, дека се изгуби судијат се изгуби само пренесвам како ми кажале, што ми кажале )

Рома го изеде немиен,Јуве изби на прво место.Можете да кукате колку сакате,слики видеа да ставате ама утакмицата нема да се преигра ако тоа ви е целта.Идете штрајкувајте пред канцелариите на Јувентус доц Маседониа,шо да ви кажам.Кој е надвор од Скопје нека прати писмо до Сабатини да ви обезбеди автобуси.:icon_lol:

Ако ви дојдеме пред канцеларии има низ ногавица да го пуштите :)
Ај на ферска да се договориме. Кој победува ФИГЦ му ја дава победата :)

Тоти и Бонучи имаа мала непријатност после дадениот пенал на Тоти. Тоти кога го даде голот отиде да прославува пред навивачите на Јувентус. Бонучи тоа го испровоцира, и реагираше и повеќе отколку што треба. Затоа добија двајцата и жолт картон.

Тоти прославуваше пред навивачите на Рома.

Уште ли се обидувате да им обајсните? 32 титули си имаат нив к*р ги боли за нелегуларни голови против рома...:свиркам:

@Mondonico
Нешто се зачитав низ постовиве на темава и налетав на оној твојот за тој пеналот на Интер против Парма, кога играше Ибра кај нас. Ајде ти објасни ми како тоа врска немало од пенал, а типот со рака ја исфрли топката во корнер? Мислам, нема врска што е Интер во ситуацијава, и Јуве и било кој друг да беше тоа е чист пенал. Играње со рака не е дозволено на ниеден дел од теренот, освен ако со раката не браниш дел од телото, пример стомак, тестиси, лице... А тој од Парма, не видов кој беше, место со глава со рака ја исфрла топката во корнер а ти викаш врска немало од пенал. Не разбирам најискрено.

Totti went as far as to say that Roma already know that they will finish second again this season because they feel that Juve will always benefit from favourable refereeing decisions - but Nedved has now hit back, arguing that, if anything, his old club are continually the victims of poor officiating.

"Although Francesco is a friend, a truly great champion, and the end of the game I hailed him, I was angry with him when I heard what he said in front of the cameras," he told Italia 1.

"Totti has never got to play in a team as big as Juventus and, for this reason, he does not understand what it means to work for such an important club.

Koга веќе знае толку да кажува нека кажи и дека тоти нема никад играно во Серија Б за разлика од некој.....

Тој што играл во Серија Б, има освоено златна топка, и покрај сите понуди тоа лето, тој не го напушти клубот... И покрај тоа што што остана со тимот во најтешките моменти, сепак пак има повеќе направено на клупско ниво одколку курлено што прво почна да провоцира.
И за едно нешто е во право Недвед... да имаше некој фудбалер во Јувентус таква изјава, одма ќе го седнеа на клупа, или во најлош случај ќе го продадеа, па макар и капитен да бил на тимот... за разлика од тимот кој се пали на ваквите изјави на Тоти.

Тука се гледа разликата на големината помеѓу Рома и Јувентус, како што нагласи Недвед а не тоа кој каде играл... многу неутрални фанови (најчесто антијувенташи) не му ја разбраа изјавата, или пак несакаа да му ја разберат

@Boom Shaka Lakka све е ок постот тој долгиот, ама да кажеш дека Атлетико М. имаше 3,4 коефициент е тоа е срамота .. Атлетико имаше 1,90 а од златна копачка од супертип имаше 2,07 баш добро памтам јас ;)

Џабе па се пувате сега за изјавата на Нендвед.Управо е човекот, го знаете тоа сите, го знаат и романистивие.

Тоти најмногу ги има осетено на своја кожа глупостите и наклонетоста на италијанските судии. Како што привршува неговата кариера ќе е поостар и поотворен во критиките. Можеби кога ќе се пензионира ќе каже најдобро без страв од суспензии.

Недвед мора да докажува зошто е потребен за да не заврши во пакистанска лига како една друга легенда.

Исто против Рома беше досуден пенал и на мечот со Сити, па никој не се побуни, никој не плукаше по судија од причина што тоа беше чист пенал.

И сепак ако Роки направеше една грешка, можеби ќе му се простеше и немаше да има вакви изјави. Ама 3-4 катастрофални грешки е смешка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom