- Член од
- 20 јули 2014
- Мислења
- 3.424
- Поени од реакции
- 9.316
Да, веднаш кога ќе влезеш во Менада ќе видиш скали, се качуваш и во ГЕМ си.се влегува значи во менада и внатре има скали до Гем?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, веднаш кога ќе влезеш во Менада ќе видиш скали, се качуваш и во ГЕМ си.се влегува значи во менада и внатре има скали до Гем?![]()
данкешун.Да, веднаш кога ќе влезеш во Менада ќе видиш скали, се качуваш и во ГЕМ си.
Препорачај нешто од ПРОаЗА, pls.Во Или-или од до 16ти јануари 20-60% попуст на повеќето наслови.
Не. Книгите им се продаваат раштркано, но најсигурно ќе ги најдеш во Табернакул, Култура и Топер во Буњаковец (таму работи една од жените што беше во АЕА).Постојат ли уште АЕА издавачи и кај се лоцирани ако постојат.
Постојат ли уште АЕА издавачи и кај се лоцирани ако постојат.
И во Матица, таму има сѐ од АЕА. И онака пола од изданијата, особено лектирните, им беа заеднички.Не. Книгите им се продаваат раштркано, но најсигурно ќе ги најдеш во Табернакул, Култура и Топер во Буњаковец (таму работи една од жените што беше во АЕА).
Фала, ќе ја ѕирнам, само ќе го чекам и јас саемот, сега е скапичка.@Zlatikevichius -- препорака за тебе. Нема шанси да не ти се свиѓа, гарантирам. http://issuu.com/242805/docs/katalog_2015
Прегледај го приврзокот 135662
Јас ќе го чекам големиот саем за да ја купам. Во pdf. на српски од Болањо ги имам Čile noći (By Night in Chile) & Udaljena zvezda (Distant Star). Искрено кога видов дека Три го издале Болањо многу позитивно се изненадив. Еднаш тука на форумов напишав дека Три е една од (по)слабите издавачки куќи во Македонија, но да бидам искрен, го ревидирав ставот.