Dumbledore
...
- Член од
- 24 октомври 2013
- Мислења
- 12.192
- Поени од реакции
- 26.998
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А, е ова е веќе изненадувачки! Сите право, Топер криво. Сите криво, Топер право. Не памтам до сега, на било кој Саем во последниве 10 години Топер да имале некаков, било каков попуст. А сега, никој нема, тие имаат.
Имаат и книги на 50% во конкретен ден, види на фб. Инаку ова пркоси со нивната "политика". Попуст на саем, што е тоа!?А, е ова е веќе изненадувачки! Сите право, Топер криво. Сите криво, Топер право. Не памтам до сега, на било кој Саем во последниве 10 години Топер да имале некаков, било каков попуст. А сега, никој нема, тие имаат.
Ќе си ги докомплетирам ASOIAF на македонски, какви, такви. Да не ми стои на пола комплетот и да не ми се буни OCD-то. Плус, нешто за штрумфовиве дома, обавезно!
-20%, само не знам дали ќе бидат на саемов или не.Академска Книга ќе има штанд? Попуст? Нешто онлајн нарачки со попусти правеле во минатото?
Ќе контактирам утре да видам дали може да се изменаџира попустот преку нивниот веб шоп.
На сајт нема никакви индиции дека даваат попуст, чак што више некој цени ми е сомнителни али ај.... можда грешам.
Констатација која би ја аплицирал за секој саем десет години уназад. Ама пак сум одел по саеми, шо да праам.
Епа оваа година нече мочи. И покрај тоа што можам да си приуштам многу повеќе литература ради ковид рестрикциите по кафани и стабилен буџет, бар до сеа.
Сума сумарум, бољи се индивидуалните попусти него ли групниов саем освен за човек кој сака сите книжари на едно место да ги начека. Па макар и да дал некоја стотка повеќе.