bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.133
- Поени од реакции
- 7.354
Го решив проблемот со непуштањето на играта. Софтверот што го имам за средување на компјутерот (YAC Cleaner) детектирал некои фајлови при инсталацијата како malware па ги блокирал и самата инсталација не била комплетна. Ја пробав се стартуваше. После ќе ја пробам да изиграм некоја утакмица и ќе пишам мои импресии. За трансфери шо се замарате не знам и само кревате паники оти не биле средени. Па немаат лиценци за тоа луѓето. Штом не ја прави екипата цела комплет со лого и дресови која е логиката да се замара да средува трансфери?! Затоа со пач од фановите се тоа ќе биде средено, само трпение. Дотогаш играјте со тоа што е лиценцирано, Копа Либертадорес, репрезентациите и сл.
Мене ми се допадна многу ланската, така да верувам дека и оваа ќе биде супер. За графиката да не правиме муабет, барем во тоа ПЕС е подобра од ФИФА. Јас уште не можам да го сварам нивниот гејмплеј на кукли кои трчаат со вкочанети тела. Не знам како другите го поднесуваат тоа па ја величаат играта до небо али мене ете ми е вкоренето некако дека ПЕС е подобрата фудбалска симулација. ФИФА ми беше прв избор пред 10-ина год (2002-2006). Сега ПЕС во секој случај би ја избрал пред ФИФА.
Мене ми се допадна многу ланската, така да верувам дека и оваа ќе биде супер. За графиката да не правиме муабет, барем во тоа ПЕС е подобра од ФИФА. Јас уште не можам да го сварам нивниот гејмплеј на кукли кои трчаат со вкочанети тела. Не знам како другите го поднесуваат тоа па ја величаат играта до небо али мене ете ми е вкоренето некако дека ПЕС е подобрата фудбалска симулација. ФИФА ми беше прв избор пред 10-ина год (2002-2006). Сега ПЕС во секој случај би ја избрал пред ФИФА.