Pro Evolution Soccer 2016

Дали сметате дека PES 2016 е подобра од претходните 2-3 изданија

• Да подобра е од претходните години

Гласови: 36 50,7%
  • Иста е како PES 15

Гласови: 18 25,4%
  • Полоша е од претходните години

Гласови: 10 14,1%
  • Ова е најдобрата PES досега

Гласови: 7 9,9%

• Вкупно гласачи
    71
Не бре, чим го стиснам сместа застанува. Башка тоа што не одговара т.е. не е удобно. :cautious:

Едно време мислам беше десниот аналог, го вртиш во правец на противничиот играч, и демек се бута. Пробај така, ја не ги користам, се обидувам да се свртам околу противниците.

Дечки видете вака, играта нешто ме заебава кога ја пуштам ми сецка на играње без разлика дали е наместена во сетингс на хај, медиум или лоу, а посебно се закочува кога ке ти се доближи друг играч, мислам дека имам доволно добри перформанси на компјутерот за да ја играм а тие се i5 2,67 proccesor, 4gb ram, NVIDIA GeForce GTX 420M 1GB GDDR3 graficka...чаре некое?

Работам 1 година во интернет кафе со 8 Пс 3 и сега со 2 Пс 4 и играм Пес од 2009 год..
Пред некој ден ја купивме Пес 2016 за Пс 4 а од претходно на Пс 3 ја имавме.. Можам да кажам оти има многу разлика од Пс 3 до Пс 4..
Квалитетот на сликата е речиси оргинален на Пс 4 незнам што повеке сакате и што повеке очекувате.. Дали сте го виделе Нејмар како изгледа на Пес 2013 и сега на 2016 односно 2015 ? Треба да бидеме задоволни затоа што со графиката Песот напредува.. За гејплејот секоја Пес е различна.. Кога ја играв 2009 си мислев оти подобро неможе да биде, после тоа 2010, 2011, 2012 секоја год напредуваше и бев задоволен.. За Пес 2013 имам многу јаки спомени.. Сум ја играл сум ја преиграл.. сум губел на пари, ме осамнуваше до раните утрински часови и кога сум заспивал сеуште сум бил под притисок да не претрче сам пред гол Меси, Роналдо, Бензема.. Секоја Пес си имаше своја убавина се додека не излезе 2014 кога беше ср.ње.
Минатата год со Пес 2015 повторно се врати убавината на играта.. И мислам оти Пес 15 е најдобра до сега направена (за мене).. Гејплејот е одличен .. не се дава премногу лесно гол и неможе од половина терен пас да успева многу чесно и сам играч да излегува на дуел со голманот.. Имаше некои недостатоци и Пес 15.. кога шутираш Пенал голманот речиси неможе да ја фати топката а низ раце му поминува.. Ме нервираше исто така и кога мојот противник шутира на гол јас му клизам а тој промашува и од залетот се сопнува од мојот играч и се свира Фаул.. Реално очекував само тие недостатоци да се надополнат во 2016 но бев изненаден од гејплејот на Пес 16.. Ме потсека на 2013.. многу пасови успеват и многу лесно се дава гол.. За трансферите посебна приказна .. изгубив 2 часа да ги направам барем главните топ трансфери ова лето. Денеска играв Champions League Суперстар на 10 мин и резултатите ми беа 5+ гола секоја утакмица (во полуфинале сум) за разлика од Пес 15 оваа година Суперстар е многу потежок.. Моја оценка за Пес 16 е 8/10.. и за крај моја порака до сите што сеуште ја играт Пес 13 е да почнат да ја учат 15 и 16 затоа што времето за Пес 13 поминало.. мора да напредуват..

Вака.....сите спецификации ми се на GOOD....имам прилично добар компјутер за да поддржва PES16 , ама гејмплејот ми кочи (сецка) , читав нанекој форуми демек нешто со crowd remover , и то го напрајв и пак ми сецка .... чаре некое ?

Вака.....сите спецификации ми се на GOOD....имам прилично добар компјутер за да поддржва PES16 , ама гејмплејот ми кочи (сецка) , читав нанекој форуми демек нешто со crowd remover , и то го напрајв и пак ми сецка .... чаре некое ?

која графичка ја имаш драјвери задњи инталира ли?

ПС4

п.с. Кај последниот гол, се „гледа“ дека е игра :D

Со само 3 одиграни партии реков дека е полоша од 15-ката, а сега скоро на пола сезона воопшто не се пишманам за проценката. Тиња е!

(Супер Стар)

Па добро бе, како е можно противнициве освен со клизач да не знаат друг начин на одземање на топка?

Бош дефанзивци ми претрчуваат фудбалер со 90+ спид, лагано му одземаат топка на Ибрахимович и го градат, ху гив а фак абаут 95 рејтинг на дриблинг (ист е како оној на мртов дефанзивец со 50 дриблинг). Воопшто не се дрибла на оваа мртвава 16-ка. Противнициве се преагресивни и преку кур ми е од овие бесмислени, тотално непотребни клизачи на секое додавање.
Откако ќе примат топка на играчиве им требаат неколку секунди да направат потег - инстантно им е одземена. Претромави се.
Се шутира од секаква позиција и се постигнуваат банални голови, а голманиве се очобол.

Движењата и неколку други ситници што им се подобрени, другото е тиња!

Да не има некој пач со најновите трансфери?Или линк до истиот?Некои играчи сам си ги префрлив у Интер,ама нигде неможам Мело и Телес да ги најдам (го нема Галата на играва)
Инаку мене ми е океј новиов пес,у најмала рака 2 пати подобар од 15ската која беше најлоша (заедно со 14ката) од целиот серијал пес.Сепак 13 ката беше убедливо најигрива,барем од овие поновиве.

Ајде догодина кога ќе го доусовршат енџинот ќе биде бомба :D
Со ова "догодина" почнувам да се чувствувам како навивач на Ливерпул :oops:

Super e ali malce trevata na stadionite zaebavam ama ja napraviv so patch Super e Sega

Се е катастрофа, но сепак е подобра од 2015ката. Испадна ли некој добар пач за играта?

Се е катастрофа, но сепак е подобра од 2015ката. Испадна ли некој добар пач за играта?
Првиот шо искочи голем пач го стаив топ си е, незнам шо спаѓа за тебе под добар пач :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom