Pro Evolution Soccer 2016

Дали сметате дека PES 2016 е подобра од претходните 2-3 изданија

• Да подобра е од претходните години

Гласови: 36 50,7%
  • Иста е како PES 15

Гласови: 18 25,4%
  • Полоша е од претходните години

Гласови: 10 14,1%
  • Ова е најдобрата PES досега

Гласови: 7 9,9%

• Вкупно гласачи
    71
Кракот ќе да е, чим бара steam_api.dll

Чаре? Да барам нов торент?[DOUBLEPOST=1442570394][/DOUBLEPOST]
Мислам дека е до тоа, и ако е, морам да прашам: дали копираше се од крак фолдерот? :D

Да, тука и ми направи проблем, не можеше steam_api.dll фајлот да ми го префрли, ми се активираше Avira и пробав го симнав од DLL-Files fixer али пак ништо...

ја спуштив од Замунда и ми крашна два пати... на пола утакмица... се е у реду со кракот или ќе има фиксови?

јас неам проблеми, од замунда ја симнав.

Да, тука и ми направи проблем, не можеше steam_api.dll фајлот да ми го префрли, ми се активираше Avira и пробав го симнав од DLL-Files fixer али пак ништо...

Exception направи му на тој фајл, иначе телевизија :D

Тоа steam_api.dll обично антивирусот го пронаоѓа како вирус и автоматски го брише, исклучете го антивирусот на некое време, копирајте го пак кај што ви е инсталирана играта и наместете антивирусот да не се "чепка" во тој фолдер. :D Exclude кај мене се вика таа опција, на Авирата не знам како е..

Додај ги сите фајлови од крак фолдерот во exeptions во авирата пред да го копираш кракот

Sent from my ST21i using Tapatalk

Од 2 саати играње (што е само по себе успех) можам да кажам дека за разлика ид предходните две и сите пред 2013 до пес 6, оваа се игра. Има многу работи што не ми се сфиѓаат ама ќе и дадам шанса. Али преку к ров више со трансферите се друго им простувам лиценци, амблеми курци палци ама трансфериве....

Додај ги сите фајлови од крак фолдерот во exeptions во авирата пред да го копираш кракот

Ги ставив во ексепшнс и ја исклучив авирата (пошо уклучена се активираше пак). Сега друг проблем. :facepalm:

Ја уклучив играта, таман ги средив контролите ... "a problem caused the program to stop working "

Инстантно ме кикна фор ноу факинг ризн! :facepalm:

??? :D

Јас пак не можам да ја стартувам. Си стои само црн екран и ништо. Ја преинсталирав, симнав и најнови драјвери, пак ништо. А и зошто воопшто по инсталацијата ги нема settings во фолдерот од играта. Морав накнадно да го симнувам само тоа од нет. И јас ја симнав од Замунда ама изгледа не ќе да е во ред.

Ги ставив во ексепшнс и ја исклучив авирата (пошо уклучена се активираше пак). Сега друг проблем. :facepalm:

Ја уклучив играта, таман ги средив контролите ... "a problem caused the program to stop working "

Инстантно ме кикна фор ноу факинг ризн! :facepalm:

??? :D

Пак е проблем со фајловите од кракот, бриши го тоа гомно од антивирус убедливо најзахтевниот од сите за кур не го бива

Пак е проблем со фајловите од кракот, бриши го тоа гомно од антивирус убедливо најзахтевниот од сите за кур не го бива

Не било тоа... Знаеш што било? :D
Нема да ти се верува какви банални ствари во даден момент можат да те дупат, и ни на крај памет да не ти паѓа дека е во нив проблемот. :tapp:

Во сетингс/онлајн има едно "Аuto", под него треба да стои 0 а кај мене беше 5670. :facepalm:

@bobipp пробај и ти!

Не било тоа... Знаеш што било? :D
Нема да ти се верува какви банални ствари во даден момент можат да те дупат, и ни на крај памет да не ти паѓа дека е во нив проблемот. :tapp:

Во сетингс/онлајн има едно "Аuto", под него треба да стои 0 а кај мене беше 5670. :facepalm:

@bobipp пробај и ти!

:shok2: :D

Не можам играч да префлам од еден тим во друг на играва, едино само со трампа за некој друг играч од тој тим.. Тапа. Колку срање мени и едит опции има играва тоа е нешто невидено.

Гејмплејот иначе не е лош. Изминативе ПЕС игри само сум ги инсталирал, сум играл една партија и од што биле ужас сум ги бришел експресно. На оваа ќе и дадам шанса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom