Првиот шо искочи голем пач го стаив топ си е, незнам шо спаѓа за тебе под добар пач![]()
Линк?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Првиот шо искочи голем пач го стаив топ си е, незнам шо спаѓа за тебе под добар пач![]()
Ете ти пп, инаку за топки, копачки уште нема ваљда пач ама ако не ви се битни тие глупости имате солидниЛинк?
prvotoАј пошто ова е пресно а не 13ката, дај кажете како да ја средам, чим стегнам start match ме исфрла и пишува pes13 has been stopped working бла бла бла online solution. Имам 7-ка, ја имам играно без проблем на истиов компјутер порано. Да не треба со некој пач да ја средувам? Ич не ми текнува![]()
Се е катастрофа, но сепак е подобра од 2015ката.
Тоа е твое мислење, јас го споделив моето. Од 2006 па до 2016 сите серијали сум ги играл и можам да кажам дека до 2013 беше убедливо најдобра. После новиот енџин од 2014, играта стана катастрофална и неподнослива за играње. Со 2015ката малку од малку се подобри, но не доволно да ме натере да почнам одново да ја играм. Сепак последната верзија многу подобар впечаток ми остави и многу пореална ми делува од претходната. Сум изиграл +50 натпревари до сега, а 2015 немав ни 20....
Се изнатресе глупости, извини вака!
Прво, не ја спомна 14-ката, од нејзе полоша... еве не знам!!!!!!!
Второ, кажи ми во што е подобра од 15-ката те молам плис!(освен некоја ситна визуелна подобреност)
Не друже, не знам колку пратиш али 15-ката ако не се лажам држи највисок рејтинг од сите серијали досеа.
16-кава е најголемо срање што се однесува до енџинот, можеби и полоша од 14-ката.
Па добро бе, кај се видело двајца дефанзивци ефективно да те клизаат при секој контакт со топка и да немаш време ни да додадеш, ненормален co-op деф-офанзивен притисок, фрст тајм шут-гол, ужасен дриблинг (без никаква автентичност кај поедини федбалери) осом голкипррс... што уште?!
Немој молим те, одјеби!![]()
А како може да е полоша гледајќи го енџинот ако е истиот енџин? Wat...
16-кава е најголемо срање што се однесува до енџинот, можеби и полоша од 14-ката.
Па добро бе, кај се видело двајца дефанзивци ефективно да те клизаат при секој контакт со топка и да немаш време ни да додадеш, ненормален co-op деф-офанзивен притисок, фрст тајм шут-гол, ужасен дриблинг (без никаква автентичност кај поедини федбалери) осом голкипррс... што уште?!
Немој молим те, одјеби!![]()