Pro Evolution Soccer 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
zamunda:
1407 seeder(s), 3161 leecher(s)
kickass:
seeders: 2260 leechers:22091

i think we all know what the obvious choice is. ushte na pochetok letna 2.2 mb/s zamunda (y)
Privaten traker mu e majkata :)

Inache, da ne znae nekoj kade ima x360 kontroleri kaj nas? Ako gi ima tuka za pristapna cena da ne chekam od Usa za dzabe.

Ili pak na staro da ne prodava nekoj?

Одлична е бе, на +2 брзина ама. :) Светлосни години пред 2014-ката, забавна е и паѓаат одлични акции. Реал се незапирливи.

Одлична е бе, на +2 брзина ама. :) Светлосни години пред 2014-ката, забавна е и паѓаат одлични акции. Реал се незапирливи.
Зависи на што играш. На ПС3 на +1 е супер..на +2 е премногу брза.. според мене :)

Прва утакмица на суперстар... Реална е :icon_lol:

B9X7X2n.jpg
Со Барса играше бе :P?

Аууу си ја игра супер и кај мене ... сум го спуштил тоа ХД нешто глупости и затоа сецкало сега си ја игра одлично . Конечно добра игра откако лани се избламираја .

Privaten traker mu e majkata :)

Inache, da ne znae nekoj kade ima x360 kontroleri kaj nas? Ako gi ima tuka za pristapna cena da ne chekam od Usa za dzabe.

Ili pak na staro da ne prodava nekoj?
Idc.com.mk 3000 e nov wireless, javi im se mozda imaat nesto i na staro.

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
За разлика од 2014 е премија. Некако движењата како да каснат одкако ќе идеш лево десно.. Али ај ќе се чека пач од песедит деновиве

NosTeam ја објави ја ПЕС 15 на нивниот сајт . Ако сакате барем редовен апдејт на играва,да не се мачите со секој пат пач,да пребарувате по нет,директно објавуваат на нивниот сајт . :)

Има начин да се сменат контроли на тастатура?
Зашто вака прсти искршив. :)

Не дека не чини, далеку подобра е од 14ката, ама на прав пат си беа 2013 бе.. Само малите работи да ги подобруваа што мораше да го менуваат целиот енџин.

Има начин да се сменат контроли на тастатура?
Зашто вака прсти искршив. :)
Во settings во фолдерот на играта.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
препорачајте некој добар пач ?! ПесЕдит сеуште немаат нишо :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom