Pro Evolution Soccer 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Фантазија е, кај братучед ми ја пробавме. Мене ми е подобра од 13-ката за класа.
Особено центаршутевите ми се вистинско уживање, значи апла вистинско и далеку далеку пореално. Клизачите се добри и малку утежнати и потешко одат пресметките, т.е се суди контактот ако го подштавиш што не беше случај во 13. Шутевите се исто потсменати и ми се допаѓаат, особено пласираните по земја. Голманите можеби им се најтешки за вградување на интелегенција во мозокот, но се подобрени.

Хајлајтсите ми се исто интересни, и особено ми е добар прегледот при постигнување на гол кој е целосно сменет од минатите песови, каде во глобала од истите агли снимаше камерата. Сега си има промена.
На двојка брзина ќе си подесите ради гејмплејот и лизга.

SweetFX - PES 2015 HD

pes2015-2014-11-13-10-25.png

http://www77.zippyshare.com/v/51202798/file.html

Копирајте кај што ви е инсталирана играта.
кои работи да ги копирам и каде поточно ?

Изиграв 2 натпревара на Профи, засега слично чуство како на ФИФА 14ката . Позитивно е графиката која е многу добра,може навистина да се игра и на high settings на слаб компјутер,како што спомнаа членовите .

Негативности се следниве:
  • Коментарот е истиот од другите верзии на ПЕС,не е ни сменет
  • Ич нема лиценца на тимовите како треба
  • Македонските играчи ги напраиле ептен со низок рејтинг,Бабунски има 61 ?!:P а Халилович е појак со 70 оверал ?!
  • RT контролата е навистина замарачка,во поглед на играње,ако сакаш да направиш нагли сопирања и менување на страна,не можеш без да притиснеш RT . Ако не го направиш ова,очекувај играчот како две магариња еден кон друг и губење на топката .

Тоа е тоа импресии ,да се надевам на некој пач ,за да средам барем имињава и понови тимови сосе терени и стадиони :icon_lol:

Оти не можам на Xp да ја играм дома у пм оти :(

Дајте бе некое чаре, нека се најди некој мастер со решение за Икспево да ја играм. Преинсталација не иди во предвид да му акнам виста. Плус страв ми е да не ми го скочи лап топов.

Видов таму има новие нешто како My Club чинам беше. Нз дали на 14ката го имаше пошто не ја играв. Веројатно од таму е оваа новина, но ми фати око некако да ја развивам, баша Become a legend.

Оти не ми ја детектира графичката на лаптопот? Во сетингс ја дава само интегрираната. Изиграв така една пријателска и морам да признаам дека ми се допаѓа (y) Се надевам со дедицираната графичка сликата ќе биде уште појака, гревота е иначе, имам убав монитор, мора да се искористи. После толку време без вистински ПЕС, оваа сезона сигурно ќе се плеши на големо. Уште само пач за екипите али ќе биде за брзо тоа. Дотогаш ќе си играм ЛШ или со репрезентации :vozbud:

Оти не можам на Xp да ја играм дома у пм оти :(

Дајте бе некое чаре, нека се најди некој мастер со решение за Икспево да ја играм. Преинсталација не иди во предвид да му акнам виста. Плус страв ми е да не ми го скочи лап топов.

Видов таму има новие нешто како My Club чинам беше. Нз дали на 14ката го имаше пошто не ја играв. Веројатно од таму е оваа новина, но ми фати око некако да ја развивам, баша Become a legend.
Зошто не пробаш 7ца да ставиш ?! Брат,не верувам дека има некаков трик за оперативен систем да ти признае , понови понови генерации си доаѓаат а и со тоа побарување . Виста никако !!! Само 7ца :)

Десен клик на иконата, run with graphics processor, одбери тоа што имаш
Го направив тоа, ама како да бидам сигурен дека се користи во играта. Во сетингс пак стои само интегрираната.
После 3 изиграни утакмици во ЛШ (играм на регулар) ги тепав Рома на гости 2-1, дома ЦСКА 5-0 и кикс со Лудогорец дома 2-2. За камерата иако ставиле мануелни сетинзи, сепак не се доволно подесени, односно макс висина што се добива со 10-ка, воопшто не е то то, не одговара на реалноста. Сакам поглед кој ќе биди отприлика на средина помеѓу blimp и wide камерата, а тоа никако не можам да го подесам. Wide камерата на старите ПЕС беше сосема ок. Што се однесува до гејмплејот има големо подобрување, дуелите се сосема ок, слабите играчи си се слаби, јаките јаки. Противничките играчи не се од челик и олово како порано (y) Шутевите се снажни, центаршутевите реални, клизачите се како со сабја да им влегуваш :pos: така да поретко ќе се користат. Ќе го пробам сега и тоа фиксот за HD графика да видиме што ќе биде...Се на се задоволен сум од играва (y)

Зошто не пробаш 7ца да ставиш ?! Брат,не верувам дека има некаков трик за оперативен систем да ти признае , понови понови генерации си доаѓаат а и со тоа побарување . Виста никако !!! Само 7ца :)
Имам 2 гига рам, и срање графичка, некоја Mobile Chipset Family шо обично ја посочува во игриве дека на таа графичка играта не ја бива :D
Да не ми кочи ми е 7-цата, затоа. Лап Топчево е старо 7 години, затоа.

Имам 2 гига рам, и срање графичка, некоја Mobile Chipset Family шо обично ја посочува во игриве дека на таа графичка играта не ја бива :D
Таман 2 гига ти требаат за 7цата.

Него дечки, Core 2 Duo 2.20 GHz, 4 giga ram и GeForce 9500 GT so 1 giga ram. Ќе иде кај мене чудово?
13та идеше путер, 14та на све минимум се туркаше али таа не ја ни играв. 13ката ја изгорев едно 2-13 сезони испукав.
Кај ја испофаливте оваа, ќе треба да се губи време на играње.

Го направив тоа, ама како да бидам сигурен дека се користи во играта. Во сетингс пак стои само интегрираната.

Со GPU-Z нека ти биде во позадина додека играш, и види после дали покажал дека графичката работела според температурата и херцажата

Таман 2 гига ти требаат за 7цата.

Него дечки, Core 2 Duo 2.20 GHz, 4 giga ram и GeForce 9500 GT so 1 giga ram. Ќе иде кај мене чудово?
13та идеше путер, 14та на све минимум се туркаше али таа не ја ни играв. 13ката ја изгорев едно 2-13 сезони испукав.
Кај ја испофаливте оваа, ќе треба да се губи време на играње.
Ќе грми бе и тука :) Реално не бара многу.

Eве што ти треба за минимум.
Core 2 Duo E4300 1.8GHz
Athlon II X2 240
GeForce 7800 GT
Radeon X1300 XT
1 GB
Win Vista 32
DX 9
8 GB

Од искуство... На 7цата чак и побрз ќе ти е компјутерот. :) Вреди да се проба, башка далеку посигурно и помодерно... Клаваш Windows Classic скин и мислам ќе ти е побрз со 7.

Перверзии е играва 1 на 1 / 2 на 2...

кои работи да ги копирам и каде поточно ?
Тие фајлови што ќе ти излезат кога ќе го отпакуваш тоа само копирај ги каде што ти е инсталирана играта, т.е C/Program Files/Pro Evolution Soccer 2015..

SxumnCW.jpg

Многу помоќно изгледа играва со ова, а тек допрва ќе следуваат пачови, модови, графички додатоци и слично.. :)

Арна ќе биде за плескање во друштво, за онлајн ќе си останам на Фифа ако падне цената во иднина може да ја купам чисто да видам како ќизгледа онлајн модот на ПЕС..

Највеќе од се ме радува дека конечно и Конами се вратија на прав пат и ЕА добија сериозна конкуренција и догодина ќе гледаме уште подобри фудбалски игри...

Одиграв едно 10 утакмици на суперстар, на полесно никогаш не сум ни играл ни па имам намера. Тепав 6-7 два порази од Челзи 2-0 2-1 и една нерешена.
Гејмплејот е подобар од 2014 (многу), ама многу успорена е играта (такаречи ФИФА фазон). Играчите млитави неможеш да смениш насока, доцнат контролите, голманите се УЖАС. Високите долги топки се направени така да секоја втора акција излагаш сам пред гол (ги утепав од голови со Wellbeck). Друга работа е кога менуваш играч во формација ако сакаш да го поместиш мануелно на теренот мора да излезиш од тоа подмени и да влезиш во друго!!? ХЕЛОУ што ви е бе Јапонци?
Ќе и дадам шанса на играва да видам после 4-5 дена како ќе биде
И да, Мастер лигата ме бендисува многу (Y) Исто така и тоа што повторно има League на 14ката од што беше мизерна не ни памтам дали го имаше.
Засеа толку

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom