Pro Evolution Soccer 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Играва е многу различна од 2014, да не речам изгледа како „друг“ серијал да е.
Спора е, да, но може да се подеси брзината. Многу е боље од 2014, а општо каква е ќе почекам да изиграм 10-тина натпревари.

Последно уредено:
PES не сум играл од 2008 чинам. Од каде симнувате пачеви за играва и кога ќе бидат достапни? Зборувам за пачеви со вистинските имиња и дресови на тимовите.

Изиграв само една утакмица и одма се забележуваат многу разлки, од движење на играчи, играва е нетипично спора кога станува збор за PES, и според мене многу тешка, на аматер дадов само 3 гола :icon_lol:
Лани 14-та изиграв само 2 утакмици, овде ќе биде поразлично, иначе фаќа и на послаби компјутери, вика дека бара минимум Core 2 duo 1.8, а јас ја играм на утепаниов компјутер со Pentium D процесор без никакво засецкување.

SweetFX - PES 2015 HD

pes2015-2014-11-13-10-25.png

http://www77.zippyshare.com/v/51202798/file.html

Копирајте кај што ви е инсталирана играта.

Со првите неколку пасови, шутеви, праење акции.... се осеќа разлика...
лани беше тешко срање, сега мислам дека е нешо друго и подобро... според првиот впечаток, ќе ја разработам подоцна појќе... се надевам дека ќе си се вратам на Пес... :)

Кажав јас претходно :)
Можеби најдобрата ПЕС до сега, али сепак позади Фифа :)

Гејмплејот е сменат за разлика од 2014, али глупостите од голманите сеуште постојат, исто така физиката на шутевите.
Добро е што има нагорна линија.

The procedure entry point ConvertInterfaceLuidToGuid could not be located in the dynamic link library IPHLPAPI.DLL.........

Некој да не го имал проблемов да потпомогни? Во меѓувреме гуглам да видам шо е како е.

The procedure entry point ConvertInterfaceLuidToGuid could not be located in the dynamic link library IPHLPAPI.DLL.........

Некој да не го имал проблемов да потпомогни? Во меѓувреме гуглам да видам шо е како е.
XP да не имаш?

супер е доста изменета за разлика од 2014 сепак мерак ми е што јувентус го тепав 4:1 :icon_mrgr:

zamunda:
1407 seeder(s), 3161 leecher(s)
kickass:
seeders: 2260 leechers:22091

i think we all know what the obvious choice is. ushte na pochetok letna 2.2 mb/s zamunda (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom