Pro Evolution Soccer 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Od piratebay ja ima samo , na zamunda da ne ja ima?

Moре само да ми ја фати лап топов, па каква сака нека е :pos:

Ланската не ми ја фати, 13-ката ја играв(м) уште на најмала графика. Сега за ова ќе видиме. Имам рам, гигахерци, ама графичка грда грдосија и тука ме кочи сето.
Си избришав 8 гига музика. Или че ги пополнам и че бидам кефој со песов, или че остани само празно место за пополнување.

Уште кога го видов датумов на излегување јасно ми беше дека ќе биди добра, пошо предходните излегува приближно 2 месеци порано. :)[DOUBLEPOST=1415836256][/DOUBLEPOST]
Moре само да ми ја фати лап топов, па каква сака нека е :pos:

Ланската не ми ја фати, 13-ката ја играв(м) уште на најмала графика. Сега за ова ќе видиме. Имам рам, гигахерци, ама графичка грда грдосија и тука ме кочи сето.
Си избришав 8 гига музика. Или че ги пополнам и че бидам кефој со песов, или че остани само празно место за пополнување.

Ако не ти ја фатил ланската како очекуваш оваа?

Последно уредено:
За 2014ката и самите си признаа дека им е извадена ради реда... Али оваа е 100% променета од ланската. Со мерак се игра :)

14-ката е како да е правена за два дена, значи немам коментар, се најлошо.
2 дена? Многу е. Направена е во блок часови по информатика од јапонските основци. :)

Уште кога го видов датумов на излегување јасно ми беше дека ќе биди добра, пошо предходните излегува 2 приближно 2 месеци порано. :)[DOUBLEPOST=1415836256][/DOUBLEPOST]

Ако не ти ја фатил ланската како очекуваш оваа?
ланската не беше допраена пример...:coffee:

Последно уредено:
Eve ja se instalira.. Inache sigurno chudno kje mi bide dur se priviknam pak na PES ako e dobra, poshto gledam i Fifa youtouberi, i Fifa 14 ja igrav cela godina, Pes 2014 pushtena samo ednash bukvalno.

Според КОНАМИ, gameplay-от за старите конзоли и ПЦ ќе биде ист како и кај новите, само што новите конзоли ќе имаат неколку графички подобрувања. Сенка, и дождот ќе има ефект врз играта.

Исто рекоа дека АИ-то е претешко. Убаво е ако е тешко, лошо ќе биде ако има чит-скриптата од претходните верзии, каде што компјутерот избегнуваше клизачи во ист момент кога беа правени, у одбрана знаеа се и слично.

I dont like it. Presporo se osekja nekako, duri i kontrolite kako da kasnat? Ili do mene e?

Nema shansi do pcvo da e. Meh, onaka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom