BATISTUTA 9
Fiorentina-Partizan-Real
- Член од
- 17 мај 2008
- Мислења
- 2.085
- Поени од реакции
- 266
фала многу... ѕверски е... можам да замисла шо ќе се случи, кога че се оправат дресовите, графичките додатоци, фаци... Фифа иако ја извадија најдобрата игра до сега, ПЕС си е ПЕС !!!Тие фајлови што ќе ти излезат кога ќе го отпакуваш тоа само копирај ги каде што ти е инсталирана играта, т.е C/Program Files/Pro Evolution Soccer 2015..
![]()
Многу помоќно изгледа играва со ова, а тек допрва ќе следуваат пачови, модови, графички додатоци и слично..
Арна ќе биде за плескање во друштво, за онлајн ќе си останам на Фифа ако падне цената во иднина може да ја купам чисто да видам како ќизгледа онлајн модот на ПЕС..
Највеќе од се ме радува дека конечно и Конами се вратија на прав пат и ЕА добија сериозна конкуренција и догодина ќе гледаме уште подобри фудбалски игри...
Инаку, овие Реал во играта се ненормално изиграв 10 утакмици против нив на суперстар, сите ги загубив со минимум 2 разлика (иако секој ден играм пес 13) никако не се игра против нив... па ги зедов да играм со нив првата го победив Баерн 6:0 а еве сега со овој додаток на HD играм против Манчестер Јунајтед и 30 минута е а веќе 3:0 едноставно си водам... сакам да кажам не се хумани направени Реал...[DOUBLEPOST=1415920805][/DOUBLEPOST]
голманите се најдобри направени до сега !!! колку само рефрексни потези имаат, покриваат добро на прва статива кога набацуваш од страна по земја, секоја чест, искрено не знам шо не ти се допаѓа кај нив ?!Одиграв едно 10 утакмици на суперстар, на полесно никогаш не сум ни играл ни па имам намера. Тепав 6-7 два порази од Челзи 2-0 2-1 и една нерешена.
Гејмплејот е подобар од 2014 (многу), ама многу успорена е играта (такаречи ФИФА фазон). Играчите млитави неможеш да смениш насока, доцнат контролите, голманите се УЖАС. Високите долги топки се направени така да секоја втора акција излагаш сам пред гол (ги утепав од голови со Wellbeck). Друга работа е кога менуваш играч во формација ако сакаш да го поместиш мануелно на теренот мора да излезиш од тоа подмени и да влезиш во друго!!? ХЕЛОУ што ви е бе Јапонци?
Ќе и дадам шанса на играва да видам после 4-5 дена како ќе биде
И да, Мастер лигата ме бендисува многу (Y) Исто така и тоа што повторно има League на 14ката од што беше мизерна не ни памтам дали го имаше.
Засеа толку