Pro Evolution Soccer 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Тие фајлови што ќе ти излезат кога ќе го отпакуваш тоа само копирај ги каде што ти е инсталирана играта, т.е C/Program Files/Pro Evolution Soccer 2015..

SxumnCW.jpg

Многу помоќно изгледа играва со ова, а тек допрва ќе следуваат пачови, модови, графички додатоци и слично.. :)

Арна ќе биде за плескање во друштво, за онлајн ќе си останам на Фифа ако падне цената во иднина може да ја купам чисто да видам како ќизгледа онлајн модот на ПЕС..

Највеќе од се ме радува дека конечно и Конами се вратија на прав пат и ЕА добија сериозна конкуренција и догодина ќе гледаме уште подобри фудбалски игри...
фала многу... ѕверски е... можам да замисла шо ќе се случи, кога че се оправат дресовите, графичките додатоци, фаци... Фифа иако ја извадија најдобрата игра до сега, ПЕС си е ПЕС !!!
Инаку, овие Реал во играта се ненормално изиграв 10 утакмици против нив на суперстар, сите ги загубив со минимум 2 разлика (иако секој ден играм пес 13) никако не се игра против нив... па ги зедов да играм со нив првата го победив Баерн 6:0 а еве сега со овој додаток на HD играм против Манчестер Јунајтед и 30 минута е а веќе 3:0 едноставно си водам... сакам да кажам не се хумани направени Реал...[DOUBLEPOST=1415920805][/DOUBLEPOST]
Одиграв едно 10 утакмици на суперстар, на полесно никогаш не сум ни играл ни па имам намера. Тепав 6-7 два порази од Челзи 2-0 2-1 и една нерешена.
Гејмплејот е подобар од 2014 (многу), ама многу успорена е играта (такаречи ФИФА фазон). Играчите млитави неможеш да смениш насока, доцнат контролите, голманите се УЖАС. Високите долги топки се направени така да секоја втора акција излагаш сам пред гол (ги утепав од голови со Wellbeck). Друга работа е кога менуваш играч во формација ако сакаш да го поместиш мануелно на теренот мора да излезиш од тоа подмени и да влезиш во друго!!? ХЕЛОУ што ви е бе Јапонци?
Ќе и дадам шанса на играва да видам после 4-5 дена како ќе биде
И да, Мастер лигата ме бендисува многу (Y) Исто така и тоа што повторно има League на 14ката од што беше мизерна не ни памтам дали го имаше.
Засеа толку
голманите се најдобри направени до сега !!! колку само рефрексни потези имаат, покриваат добро на прва статива кога набацуваш од страна по земја, секоја чест, искрено не знам шо не ти се допаѓа кај нив ?!

фала многу... ѕверски е... можам да замисла шо ќе се случи, кога че се оправат дресовите, графичките додатоци, фаци... Фифа иако ја извадија најдобрата игра до сега, ПЕС си е ПЕС !!!
Инаку, овие Реал во играта се ненормално изиграв 10 утакмици против нив на суперстар, сите ги загубив со минимум 2 разлика (иако секој ден играм пес 13) никако не се игра против нив... па ги зедов да играм со нив првата го победив Баерн 6:0 а еве сега со овој додаток на HD играм против Манчестер Јунајтед и 30 минута е а веќе 3:0 едноставно си водам... сакам да кажам не се хумани направени Реал...[DOUBLEPOST=1415920805][/DOUBLEPOST]
голманите се најдобри направени до сега !!! колку само рефрексни потези имаат, покриваат добро на прва статива кога набацуваш од страна по земја, секоја чест, искрено не знам шо не ти се допаѓа кај нив ?!

На секоја долга висока топка како што кажав одат со нозе напред наместо да ја фатат со раце, безвезе движења прават. Инаку анимациите се одлични при фрлање топка избивање и сл.
Ни некогаш биле ни ќе бидат добро направени голманите на ПЕС како и коментаторите што и не ми пречи. Ми пречи што го копаат гејмплејот секоја ебена година.

Забораив
Таа глупоста од FIFA98 при нафрлувања и слободни удари...:facepalm::facepalm::facepalm:
Значи мора да го заебат PES секоја година

Добро бе ова не е можно, со 100 kB/s точно 24 часа ја чекам :pos:
А правиот торент го имам.

Не ме радува PES-ов. Сеуште многу вештачки делува контролата над играчите, многу работи останати од 2014. Играчите имаат прием како некој аматеери во 6та лига, нема течност играта се е некако направено као демек симулација а е изгубена игривоста....
2013 е многу, многу поигрива многу повеќе личи на стариот PES6, PES5. Као годинава се враќаме на корените на препознатливоста на PES, ама ја не видов ама баш ништо од тој PES....
Разочаран сум. Знам сега ќе скокнат сите FIFA-џии као супер е играта , баш е добра ти реков ми рече ама тие што останале верни на PES гарантирам дека 2013 останува последна PES за нив, ова више не е PES, само подобра копија на FIFA од онаа ланската (n)

Не ме радува PES-ов. Сеуште многу вештачки делува контролата над играчите, многу работи останати од 2014. Играчите имаат прием како некој аматеери во 6та лига, нема течност играта се е некако направено као демек симулација а е изгубена игривоста....
2013 е многу, многу поигрива многу повеќе личи на стариот PES6, PES5. Као годинава се враќаме на корените на препознатливоста на PES, ама ја не видов ама баш ништо од тој PES....
Разочаран сум. Знам сега ќе скокнат сите FIFA-џии као супер е играта , баш е добра ти реков ми рече ама тие што останале верни на PES гарантирам дека 2013 останува последна PES за нив, ова више не е PES, само подобра копија на FIFA од онаа ланската (n)
I have to agree.

Mene iskreno mi e sranje, a i ne ochekuvav i da ja igram PES od koga ja vidov Fifa godinava. Kontrolata na igrachot e sranje, driblinzite se sranje, i 5 gola so glava dadov na 3 utakmici po red na Superstar, toa e "realno".

I'll pass. Barem dodeka ne izleze nekoj patch da gi sredi povekjeto govna.

Ќе можи да се игра на лап топ со и3 процесор, 4гб рам и интегрирана интел хд графикс 3000? Графичката некако ми изгледа слаба.

I have to agree.

Mene iskreno mi e sranje, a i ne ochekuvav i da ja igram PES od koga ja vidov Fifa godinava. Kontrolata na igrachot e sranje, driblinzite se sranje, i 5 gola so glava dadov na 3 utakmici po red na Superstar, toa e "realno".

I'll pass. Barem dodeka ne izleze nekoj patch da gi sredi povekjeto govna.
Не можам да ти пишам ПП па да те прашам да не се јави во ИДЦ да прашаш за xbox контролер?

Не ми е уште пробана ама стравувам дека ќе го делам ама баш истиот коментар со тебе.

Ќе можи да се игра на лап топ со и3 процесор, 4гб рам и интегрирана интел хд графикс 3000? Графичката некако ми изгледа слаба.
Може (y)[DOUBLEPOST=1415962252][/DOUBLEPOST]
Може (y)

Последно уредено:
Лошо е што Конами одлучи да се сврти повеќе кон конзолите и тоа PS4 и XBOne. Оној кој е малку повеќе упатен знае дека играва на PS4 е лудница и дека неможе да се спореди со таа на Pc, и во гејмплејот и графички. Ова е најдобар ПЕС до сега, зборувам за PS4 верзијата, нема лаг во командите, во однос на Pc верзијата и PS3 и X360 има DOF(dept of field), осветлувањето е значително подобро, воедно деталите на 1080p помеѓу PS4 и Pc не се споредуваат, не дека Pc не е способен да извади подобра графика, тоа е политика на комапанијата, веројатно поради пиратерија. Инаку потврдено е дека XBOne верзијата е 720p и има полоша графика во однос на PS4. Доколку успее Конами да го среди лагот, со други пачови како SweetFX и сл. мислам дека ќе биде блиску до конзолите. Единствена маана е недостатокот од стадиони, премалку се за игра произведена во 2014 година...

Премногу ги играв 13-ка и 14-ка на PS3.
13-ка беше многу боља, чисто заради "респонсивнесот", кој беше катастрофален на 14-ка.

Тоа ако не го опраиле на 15-ка, ништо не праиме.

Стварно ли треба RT да стискаш кога мењаш правец во движење, иначе нема да биде ни приближно акуративно тоа што си сакал да го постигнеш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom