Pro Evolution Soccer 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
dali ke mozam da ja igram so ovoj pc ? :)

Processor: Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU @ 3.30GHz
Video Card: NVIDIA GeForce GT 730
Memory: 8.2 GB
Operating: System:Microsoft Windows 7 Ultimate Edition (build 7600), 64-bit

На овој мојш трипати одеднаш да ја пуштиш

Реакцијава од публикава касни 1-2 секунди кај сите е така?

.. добро само Јас имам проблеми со fps-то?

Мизерно е, не е ич fluent играта.. а, кога ќе го поврзам лаптопов на екстерен монитор, на мониторот иде предобро, а на екранот од лаптопот касни топката. Конфигурацијата да не ја пишувам си е супер, знае некој до што може да е?

Играва има опцја за време на натпревар одбраната секој да си ја подесува дали да оди напред или да се врати.
Дали има опција да ја ставам одбраната што е можно поназад да седи, без притоа на секој напад на противникот да ја враќам. Многу ме курчи, ми идат до центар кога сум у напад, и ме уби компјутерот со долги топки. 90% од сите порази ми се поради ова. Сакам одбраната да седи најназад што е можно, и без да играм DEFENSIVE тактика.

Искрено кажано и оваа година не е ништо посебно 15ката :facepalm:, 13ката закон досега од серијалите на ПЕС !!!

Играва има опцја за време на натпревар одбраната секој да си ја подесува дали да оди напред или да се врати.
Дали има опција да ја ставам одбраната што е можно поназад да седи, без притоа на секој напад на противникот да ја враќам. Многу ме курчи, ми идат до центар кога сум у напад, и ме уби компјутерот со долги топки. 90% од сите порази ми се поради ова. Сакам одбраната да седи најназад што е можно, и без да играм DEFENSIVE тактика.

И јас го имав истиот проблем, одиграв 7 натпревари од кои 6 порази и само една нерашена :facepalm::pos:
(последен на табелата) брука сум. Ама се тешам дека со Интер играв.:ROFLMAO:

Преснимив 7-ка, е сега ми вика Unable кај VRAM i GPU. Чаре некој да не има? Шо фали можи да немам доснимено нешто.........:)

Преснимив 7-ка, е сега ми вика Unable кај VRAM i GPU. Чаре некој да не има? Шо фали можи да немам доснимено нешто.........:)

Графичката ти е послаба од minimum requirements, ама треба да се пушти играта сеедно

Графичката ти е послаба од minimum requirements, ама треба да се пушти играта сеедно
Ама не треба да стои демек дека е лошо? Кога ја пуштам ми се мава ко ерор, се вклучува и кочи. Сличен проблем чинам имав на 13ката, ама ја играв на Low без проблем.

Да не немам преснимено некој драјвер.....Фала на мислењето.

Ама не треба да стои демек дека е лошо? Кога ја пуштам ми се мава ко ерор, се вклучува и кочи. Сличен проблем чинам имав на 13ката, ама ја играв на Low без проблем.

Да не немам преснимено некој драјвер.....Фала на мислењето.

Слаба графичка другар не е до драјвер. Ако е лаптоп нема чаре ако си на десктоп земај нова

https://www.facebook.com/groups/725620410864166/?notif_t=group_r2j_approved

Влезете во групава, има поставено линк од крак за кој се збори дека со него може да се игра онлајн. Не верувам дека долго ќе трае тоа али пробајте, јас немам време сега да пробам.

https://www.facebook.com/groups/725620410864166/?notif_t=group_r2j_approved

Влезете во групава, има поставено линк од крак за кој се збори дека со него може да се игра онлајн. Не верувам дека долго ќе трае тоа али пробајте, јас немам време сега да пробам.
WOW и тоа како работи!Не само што се отворени оние лан утакмици како пес6 туку и OnilineDivisions:vozbud:

Не верувам дека ќе трае многу пред да го скинат од КОНАМИ,ама искористете го додека можете.Ви треба кракот и Steam да инсталирате

Има некој fix file за имињата и логоата на клубовите и лигите?

Evonesia Patch 2015 versi 0.1 (special license EPL Full kits & Logo)

10301289_890314040980998_4917679206512426945_n.jpg

http://www.mediafire.com/download/6erztn9key66cam/PES+2015+Evonesia+Patch.com+v0.1.rar

Password : evonesia-patch.com

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom