Ф
Флеш
Гостин
Се прејале баклава ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Метеофеминизмот е философско-идеолошка фракција на атеофеминизмот кој вирее во исклучително тешки метеоролошко-климатски услови. Метеофеминизмот ги има истите основни постулати како и атеофеминизмот (веќе детално образложени на подфорумот „Религија“ на истоимената тема).
Сепак, за разлика од атеофеминизмот, метеофеминизмот се прилагодува на климатските зони, климаксните фази, како и на релативниот интензитет на менструалниот циклус и неговиот флукс по единица волумен. Така, во науката се познати предклимактеричен метеофеминизам (преметеоклимакс) , климактеричен метеофеминизам (климафеминизам) и постклимактеричен метеофеминизам (постметеоклимакс). За разликите и особеностите на овие три типа метеофеминизам ќе следи дополнителен текст.
Во последно време замав зема и неометеофеминизмот кој конечно ги напушта мејнстрим постулатите на атеофеминизмот, конкретно, дека машкиот атеизам ( т.е., атеомаскулинизмот) е компатибилен со метеофеминистичката идеологија. Оттука натаму неометеофеминизмот се смета за сосем независна философско-идеолошка доктрина која се стреми за целосно ослободување на жената во космосот. Неометеофеминизмот се бори за формирање гиноуниверзум во кој ќе се изврши сеопфатен и конечен реванш кон било каква пројава на биосоциолошки маскулинитет.
Абе Херсеј, мочнав од смеењеБаба ми беше елитен член на оваа задруга. Кај неа беше изразито вртењето на колена кога се менуваше времето и тмурните облаци ритуалистички ги поздравуваше со изгорен ручек.
Hiraldo da umres od izleciva bolest..
НЕ МИ ГО БРИШИТЕ ЈУБИЛЕЈНИОТ ПОСТ!!!!
3 пати до сега стигав до 17.000 мислења, и таман да му се пофалам на швалерките и симпатиите, и ќарам некој јубиларен блоуџоб, некој ќе ми избришеше 50-100 мислења и пак од ново.
Не се играјте играчки оти тој шо ќе ми избришни - ѕтој ќе треба да ме задоволи.. па сега видете
ПС
Миуслам дека ова не беше паметно сега женки адмминистраторки ќе се такмичат во бришења....
Еееее си паднав ос смеење во. 2 и пол по полноќ нек си ибе мајката [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]Во подфорумот за бодибилдинг![]()
Вчера Добро познат (му го избришале постот) го упати во подфорумов да прашува за проблематикава.
Офсет со разочаран одговор го враќа во подфорум Здравје![]()
Постов мора да стои тука ако не се гледаат сликите, К - Р - А - Л !Петок навечер е, дома сум пошто треба да учам, а нормално не ми се учи.
Цел ден читам за вулканот во Исланд.
http://www.telegraf.mk/aktuelno/svet/188790-vo-zivo-erupcijata-na-vulkanot-na-island-video
И пошто нели досадно ми е ти реков, да слушнеме шо викаат за вулкано...
Here we go...
Прегледај го приврзокот 100988
Прегледај го приврзокот 100990
Прегледај го приврзокот 100989
Прегледај го приврзокот 100991
Прегледај го приврзокот 100992
Прегледај го приврзокот 100987
Прегледај го приврзокот 100995 Прегледај го приврзокот 100996
Прегледај го приврзокот 100993
Прегледај го приврзокот 100998 Прегледај го приврзокот 101000 Прегледај го приврзокот 100997
Прегледај го приврзокот 100999 Прегледај го приврзокот 101001 Прегледај го приврзокот 100994
Па нареден вулкан и испит со форумџиите...![]()
Сакате да се кладиме дека Интер ќе заврши на едно од првите четири места во групата?
#viaDrogirashot
Aj be se kladime na avatar/potpis 6 meseci deka Milan zavrsuva u top 5.
Sekoj patOFFICIAL Milan XI: Abbiati; Abate, Bonera...