Пост на кој сте се изнасмеале

Германецот финец.
Кој прати Ф1 знае за што станува збор :D
Надевам се дека пратиш Ф1, знаеш на која тема пагаа провокации, помеѓу Луис и Нико.
Дали Луис е британец, дали Нико е Германец.

Можеби по државјанство да биде Германец,али за мене останува Финец, оти сум Луис фан. Намерна е грешката подоле...

А кога ќе го собереш сите проценти на даноците и давачките излегува дека треба само за тоа да работиш.

ОВДЕ СТАНУВА ПОЛОШО И ОД КОНЦ.ЛОГОР

Те процениле каква багра си па затоа никој не те вработил.

Такви како тебе не заслужуваат да живеат во Македонија.

А за возврат плаќаш сметки на кој има давачки и даноци на оваа држава

Ќе те најдеме која си и има да платиш за се што не си платила на оваа држава

НА КРАЈ ТИ ИСЧЕЗНИ ДА НЕ ГО ЗАГАДУВАШ ВОЗДУХОТ ВО МАКЕДОНИЈА

:pos:

Роџерс блиску до потпишување на Ројс :icon_lol:

10468544_703049539750199_866167416515148243_n.jpg
Најјак пост во темата до сеа! :pos:

Вадете го од тука! :vozbud::pos:

Си ја залапал - поминало. Следно е да ја задрапаш.

Ако и тоа помине, бидете другари или БФФ, ама ти секогаш лапај ја и драпај ја. Другарски.

Потоа ќе ѝ побараш секс. Ако и тоа помине, ќе бидете ÿбер-БФФ, односно ќе ви фали само тапија од матично дека сте во брак за да бидете цел живот формално заедно. Емотивно и физички веќе ќе бидете.

Значи - ни во сон да не си се оддалечил од девојкава. Остај ја што зборува - ако ѝ кажеш „Те сакам и сакам да сме нешто повеќе“, таа по автоматизам ќе каже „Не бе, само си ми другар“ или слично. Зборовите се вишок во случајов (особено твоите - ако девојката не ти е во сериозна врска, т.е. сериозен парнер, устата служи само за лапање, не за муабети; си кажал нешто без врска, ти одговорила соодветно без врска).

Да не зборуваме што сите во друштвото веќе знаат за вас и ве прифаќаат како такви. Тоа е секогаш плус и ќе ви помогне врската да ви опстане.

Девојкава е бинго за тебе. Кога си со неа, не зборувај многу туку гушкај ја и лапај ја; драпањето и особено сексот остави ги за кога ќе бидете на само (не за друго - може да ве уапсат поради нарушување на јавен ред и мир), а тоа ќе се случи кога ќе ѝ побараш да бидете на само. Ако ти е БФФ, ќе прифати (сè за најдобриот другар, нели...).

Спреми си 2-3 пакетчиња кондоми, зашто не знаеш кога ќе ти притребаат (најверојатно кога ќе ѝ побараш, но можеби и таа ќе те изненади и ќе ти побара; а џентлменот мора секогаш да биде спремен да ја услужи дамата).

Со лесно.

Зошто сум злобно копиле, за кој кур да го играм и да му кревам форма кога знам дека на крај на сезона ќе си иде. :D
Види, ја со Борусија кога играв па Левандовски одма го стаив у резервниот тим, притоа му давав да тренира за либеро, апла нелогични тренинзи му давав се со цел да им го дадам на Баерн како мртов коњ. :icon_mrgr:
Тие што ја играат играва знаат како може чоек да се нафура :D

Бурбонот на Леа, така мами на налевање. Агди, и покрај се и после се пак ќе ми ги покажуеш зизгите на скајп нали?

Јок! Оди кај Леа сега, нека си ги полива со бурбон додека ти ги покажуе.:mad:
Вака од дамна не сум се смеел :pos:

Пучанство,

вдахновен од грижата (???) од власта кон велосипедистите, ја отворам оваа тема и чекам Ваши ставови: Ви требаат или не Ви требаат?

Или ова е уште една директива „из Брисел„ до државата Македонија.

П.С.
Не знам дали постои иста или слична тема: ако има, оваа нека биде избршана од администраторите.

Miki ne ti treba tebe shlem, Gospod te chuva.

Така ќе го казнат дека двајца се возат на точак...Нема трте-мрте со мустаклијата.

:pos: :ROFLMAO:

Ако Шпатим со гољф со 120 на саат ме лупне ништо не ме спасува, да бидеме реални. Шлемот е повеќе за ако сам паднеш со15-20 кмх, не е заштита за удар од моторни возила.
Шпатим ако те лутне и да преживееш ќе те гази пак од страв да не го јавуеш на полиција.
Црн хумор.Сериозна тема, ама јбг сум се газив од смех со све Шпато:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom