Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
draga, vozenje do Belgrad i nazad za eden prost kabel od 30 cm zatoa sto ne isporacuvaat do Makedonija. Pricina - neserioznosta na makedonski posti.

neka frli nekoj atomska bomba, sto pobrzo.

Драга,
кога не се сеќавам како сам си поминал претходната вечер идам и ги видам патиките, ако се бербат значи било е jакоу. :D

Драа
Романтика ти е еротика сс муабети,гестови, мимике

Романтика

vol.1
Седиф гушнати на клупу навечер у парк и он вика:
- Срце, глеаш ли ги ѕвезде?
- Да душо, и?
- Епа јутре ке биде убаво време.

vol.2
На Водно, она му вика:
- Срце слушаш ли ги штурчиња, какфу мелодију праиф за нас?
-Не душо, тој е мој патент.

krava.3
-Леле срце ама сам заљубена у тебе, осеќам дека иам пеперутке у стомак. А ти, имаш ли?
- Не, ја иам киселину, еде кл'чани пиперке

:ROFLMAO:

Кеј,

Не постоиме како држава,како народ , како личности.Ние не сме постоеле никогаш џабе се прдиме дека сме ти некакви предци на воинон на коњ и татко му кога сме класични дебили што не се замараат со ништо и прават како што ќе им рече шефот без разлика дали станува збор за приватњак или државна фирма каде што партијата ти налага да се нагузиш и да го примаш дур он не ти каже доста.Не може да дозволуваш ти како ЧОВЕК некој да те прави будала и да те натера да правиш работи кои ти како ВОЗРАСНА ОСОБА СОЗРЕАНА СО СВОЕ РАЗМИСЛУВАЊЕ не би ги направил никогаш ама зошто зависиш од твојата мизерна плата и мизерниот вол од шеф што не знае 2 реченици да спои,нити 2 зуба у вилица ти ќе си се натртиш и ќе ќутиш.Ебете си мајката сите до еден што мислите дека со завршен факултет,ќутење 25 години,пушење на шефовите,улизување кај дебилите споменати претходно ќе постигнете нешто во животот.Престанете да гледате само за себе и свестете се дека пола од луѓето со кој што сте делеле клупа у основно живеат со 12.000 или пак се деца што излегуваат еднаш во два месеци негде зошто нивните родители имаат свое јас и нема да си го шитнат гзот за мизерни и прљави пари.Свестете се дека губите повеќе него што добивате и тоа сето ќе се изрази на децата кои што некогаш ќе ги имате,и се надевам а и ви посакувам да живеете барем 2 месеца без да можеш да одиш на кафе секој ден,да се врзувате 2ца за да земете сончоглед да погрицкате у маало на клупа,и да гледате како тие дома се мачат по 10 саата на ден и не можат да си дозволат да отидат на одмор еднаш во годината.Е тоа се црнци драга,само жалосно е што тие луѓе уста не отвараат и не се жалат за пари и никогаш нема да си го продадат своето јас.Пуста алчност и желба да се докажеш дека си повеќе од другите те прави поодвратно створење од било кој Ром што собира шишлаци секој ден низ скопските одвратни улици.Живејте вечно и сфатете што губите бездушници и бедници алчни

драга идам да трчам и да се испукам спаринг со еден другар знам дека со тоа нема да ги решам проблемите шо ги имам али бар бесот ке ми го снема
иначе ми стигна посабајлечи честитка од ВИП за неплатени пенали....
и да биде уште победно 27 август сме немам земено плата за јуни месец сеуште
и да ми се јавиа од ВМРО имале некој состанок кај мене у општина и ме накурчија уше толку пошо више секоја порака од нив ми се дига притисокот 300 пошо не сакам да ги смислам......

и тоа драга ај биди ми поздравена :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Драга, она се ставила на диета и само свежо цеден сок од портокал пие, а за нешто друго нејќе да чуе чунки имало многу калории, дури и чајот мрсен и бил.

Драга,

Кога го читам bokser_mk, иам дежа ву на постовите од Мајмун, мајке ми.
Дури и ист стил имаат - три точки, запирки ретко.
А не мислев дека е можно да се најде некој сличен на тие детални постови.

Друго сакав да кажам.
Моите дома се уште нормални - не ми побарале да им правам профил на фб.

10608703_10203270741184253_5461884385605567123_o.jpg

draga...

Ајде осеќам дека вечерва ќе се напрвам,гипс,шанк,статива и све остало:icon_lol:.Ај ќе ти кажуам коа ќе се вратам.
Нека грми:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom