Пост на кој сте се изнасмеале

10608703_10203270741184253_5461884385605567123_o.jpg

draga...
:pos:

Метеофеминизмот е философско-идеолошка фракција на атеофеминизмот кој вирее во исклучително тешки метеоролошко-климатски услови. Метеофеминизмот ги има истите основни постулати како и атеофеминизмот (веќе детално образложени на подфорумот „Религија“ на истоимената тема).

Сепак, за разлика од атеофеминизмот, метеофеминизмот се прилагодува на климатските зони, климаксните фази, како и на релативниот интензитет на менструалниот циклус и неговиот флукс по единица волумен. Така, во науката се познати предклимактеричен метеофеминизам (преметеоклимакс) , климактеричен метеофеминизам (климафеминизам) и постклимактеричен метеофеминизам (постметеоклимакс). За разликите и особеностите на овие три типа метеофеминизам ќе следи дополнителен текст.

Во последно време замав зема и неометеофеминизмот кој конечно ги напушта мејнстрим постулатите на атеофеминизмот, конкретно, дека машкиот атеизам ( т.е., атеомаскулинизмот) е компатибилен со метеофеминистичката идеологија. Оттука натаму неометеофеминизмот се смета за сосем независна философско-идеолошка доктрина која се стреми за целосно ослободување на жената во космосот. Неометеофеминизмот се бори за формирање гиноуниверзум во кој ќе се изврши сеопфатен и конечен реванш кон било каква пројава на биосоциолошки маскулинитет.
Баба ми беше елитен член на оваа задруга. Кај неа беше изразито вртењето на колена кога се менуваше времето и тмурните облаци ритуалистички ги поздравуваше со изгорен ручек.
Абе Херсеј, мочнав од смеење:pos:

Не е постов од денес, ама сега го видов и се згазив од смеење.....:pos:

НЕ МИ ГО БРИШИТЕ ЈУБИЛЕЈНИОТ ПОСТ!!!!
3 пати до сега стигав до 17.000 мислења, и таман да му се пофалам на швалерките и симпатиите, и ќарам некој јубиларен блоуџоб, некој ќе ми избришеше 50-100 мислења и пак од ново.
Не се играјте играчки оти тој шо ќе ми избришни - ѕтој ќе треба да ме задоволи.. па сега видете

ПС
Миуслам дека ова не беше паметно сега женки адмминистраторки ќе се такмичат во бришења....

Во подфорумот за бодибилдинг :pos:
Вчера Добро познат (му го избришале постот) го упати во подфорумов да прашува за проблематикава.

Офсет со разочаран одговор го враќа во подфорум Здравје :D
Еееее си паднав ос смеење во. 2 и пол по полноќ нек си ибе мајката [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Имало и други овакви креативни изблици за време на испитна сесија, само не биле префрлени овде. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom