Пост на кој сте се изнасмеале

Имаше еден филм на А1 го глеав мислам пред 3-4-5 години везе неам знам дека имаше една девојка и ја силуваше еден тип два пати и после таа го фати у кола го искрши и после му стаи лисици и го силуваше со strap-on. Само волку ми текнува , фала однапред :)
Порнич да не си гледал ти бе ?

Змајски убива денес :ROFLMAO:

Почнавме со Фалкао,па со Негредо...Утре ќе е Чичарито:facepalm:

И на крај ништо чудно Мијалков да остане сам...а ние да пцуеме уште 2-3 години.до дека Перез не добие инфаркт
Мијалков = Бензема

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

:pos::pos::pos:
Бензема сам пред противнички гол

16.gif

Нешто за Диего Коста:

Ако дадеме 40-50м за дрвово, па макар и помалку да е не вреди. Ама ако дадеме троа повечко пари за Диего Коста, првородената ќерка ќе си ја крстам Зоки Андре Ширле Костовска (пошто нели Коста).
Не, не ти не разбираш Коста играчиште чувајте си го таму Торес хехе гедит? Го спомнувам Торес пошто тие шеги се супер релевантни ? гедит? Бидејќи никој не гледа Ла Лига освен Барса и Реал и нема појма какви шанси промашува Коста ? Гедит? Бидејќи на Резултати.ком не пишува дали некој утнал шанса туку пишува дали дал некој гол (без разлика дали бил од пенал или од 2 сантима пред гол)
Тоа е тоа, за другата сезона рано е да зборам, знам дека премногу играчи ќе бидат изморени, ама сепак најмногу ми е страв од купување на играчи ко Коста
Во моментов играат Шпанија и Салвадор пријателска. Диего Коста игра во прв тим. Чисто за споредба последната пријателска на Шпанија беше против Боливија и Торес даде гол. Ај баш да видиме дали против моќниот Салвадор Коста ќе даде 2 гола.
Го извадија Коста сепак нема смисла, ова е пријателски натпревар мора малце да се попушти во ваки натпревари нема смисла со Коста во тим да се игра 90 минути подобро е да се има милост.

Инаку Коста денеска "изигра" 74 минути, а Торес на последниот меч изигра 61 мин.
Сепак да не заборавиме дека Коста беше "најдобро решение" хехе
Па и Коста сто посто ќе игра во прв тим пошто е многу добар играч што во тим со Торес што сите го хејтате и Виља што има 33 години ќе биде прв напаѓач. Пошто е играчиште што сигурно ќе даде гол вечер.
Коста да беше добар од него гифови ќе се постираа како има шанса за гол.
Еве и јас посакувам Коста побрзо да потпише за Челзи за Донев да не ме гњави со што би било кога би било ситуации и да може во живо да види дека сум во право а од надвор да глуми и да се оправдува.
Пасторе и Милер не се напаѓачи а сепак се подобри напаѓачи од Коста. Тоа кажува нешто.
-Зашто бе ? До толку многу пиеше ?
-А бе немаш појма...сум се направил Диего Коста еј...
Hehe brat4e nema veze ja go iam gleano igra6e protiv Renova Tetova Makedonsko Celzi 2 gola dade od penal, baska nema podobra opcija od nego on ni e najdobra opcija i ne nejkam da mi replicira6 so 10ina igra4i sto mislis deka se podobri ja veruvam vo Murinjo stom od Surle i od Vilijam napravi igra4i 6to davaat golovi protiv Brajton end Houv Albion ce vidi6 6to ke pravi ovoj, baska iam bratu4ed eden Kosta se vika dobro dete ednas basket igrav protif nego 3ki opasni dava i ovoj e ist takov sto posto mi imaat kazuvano drugari.
Постои Коста Рика, не постои Лео Рика.

Диего Коста 1-0 Лео Меси

Најдобар играч на сите времиња (за некои) е Диего Марадона а не Кристијано Марадона

Диего Коста 1-0 Кристијано Роналдо

330fitu.jpg

:icon_mrgr:
Него јас уште од сега да закажам пат за Љубљана да стигнам ден пред пристигање на Коста во хотелот за да чекам цел ден за да го гушнам :X3:
Дечки кога ќе ни ја дадете титулата ? Август или после светсково ?

Или уште денеска шеициве ваши ќе дознаат за трансферот на Коста кај нас ?
Тачно, Коста е еден сите други се ефтини имитации.
Покрај Диего Коста мислиш дека некој ќе стигне гол да даде ? :D
Велбек > Коста и ова без сарказам го тврдам.

Еве ако останат двајцава во ЕПЛ ќе видиме кој ќе заврши со подобар скор на гол по натпревар (пошто претпоставувам дека едниов ќе игра многу повеќе од дргуиов)
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

^ Уште на полу-сезона има да ја изгуби кладбата :D

:pos: Јакото у ова е што после 3 утакмици ме цитираш а не чекаш до мај да си ги прославиме титулите благодарение на Коста.

:pos: Јакото у ова е што после 3 утакмици ме цитираш а не чекаш до мај да си ги прославиме титулите благодарение на Коста.
Титулите се веќе друг муабет. Коста те демантираше во 3 утакмици ;)

Титулите се веќе друг муабет. Коста те демантираше во 3 утакмици ;)
Титулите се дел од кладбата.
Коста сеуште не дал 16 гола.

Уште не гледам зошто е време за рекапитулација на кладбата бе :D

Титулите се дел од кладбата.
Коста сеуште не дал 16 гола.

Уште не гледам зошто е време за рекапитулација на кладбата бе :D

Тогаш го жалам Донев (n)
Се надевам нема да бидеш строг во изборот на аватар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom