Пост на кој сте се изнасмеале

:pos::pos::pos::pos:
Прднав во џамија фул со верници додека се молевме, што да правам, голем стомак, а требаше да се наведнам неколку пати...

Во темата за тепачката на утакмицата у србија :
Ја сепак мислам дека овој го има љетано сосве пријатељот

hqdefault.jpg

:pos::pos::pos::pos::pos:
Гаси интернетот за денес
:pos::pos::pos::pos::pos:

Продолжуваме со истата тема :pos::pos:

како не прегази некого, штета

[DOUBLEPOST=1413329933][/DOUBLEPOST]Плус и коментаров. Ќе се превртев од стол :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Мене ми е жал во целата гужва Еткинсон што не изеде некој стол.

Последно уредено:
Мене ми е жал во целата гужва Еткинсон што не изеде некој стол.
:pos:

па и на Аткинсон му дале ваква утакмица да суди, сиротиот не знае репортерките од Скај Спортс да ги смири :icon_lol:

Дојде Путин у Београду. Се курчат Србите со паради, марширање, курци-палци, мигови летаат на све стране, а воздушниот простор им го сјеба еден дрон од 500 еврича.:ROFLMAO:

:cuc:

Си седиш дома, си гребеш од паштетата и мачкаш на тоа вчерашниот леб, кога слушаш од пуштениот телевизор како Дејан Лилиќ вели дека тоа не е здраво. Сфаќаш дека не се храниш правилно, стануваш и одиш си купуваш лосос и морски плодови. Што не ви е јасно?

Чекам следна кампања на владата “Дишете, кислородот е добар за здравјето“
милион евра за лого спот и реклама за промовирање на користа на дишењето за човекот

:pos:

Идете не лекар не се заебавајте со курот... не е страшно ако идете на гинеколог лол..
:vozbud:

Донев за Коста во понеделник:
A7kQfkh.png

Еве следен натпревар што следи на Челзи- Коста повреден нема воопшто да игра на целиот натпревар.

Смешно ми дојде мене :D

А и кога може Донев на 2 одиграни меча да ме цитира..можам и ја :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom