Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.553
- Поени од реакции
- 17.987

Прднав во џамија фул со верници додека се молевме, што да правам, голем стомак, а требаше да се наведнам неколку пати...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прднав во џамија фул со верници додека се молевме, што да правам, голем стомак, а требаше да се наведнам неколку пати...
Ја сепак мислам дека овој го има љетано сосве пријатељот
![]()
Никаде не реков дека албанец не управувал со миниХел.
Лесно е да го напишеш, земи изговори го да те видам..
како не прегази некого, штета
Мене ми е жал во целата гужва Еткинсон што не изеде некој стол.
Мене ми е жал во целата гужва Еткинсон што не изеде некој стол.
Дојде Путин у Београду. Се курчат Србите со паради, марширање, курци-палци, мигови летаат на све стране, а воздушниот простор им го сјеба еден дрон од 500 еврича.![]()
Страв и трепет сме ние од прилеп. Од тројцата еден е страшен и тоа не во футсал.
До 30,000 не се наоѓа ни semi pro, имаш аматерски фотопрепарати за таа сума.
Буџетот фиксен ти е, ребаланс нешто?
Си седиш дома, си гребеш од паштетата и мачкаш на тоа вчерашниот леб, кога слушаш од пуштениот телевизор како Дејан Лилиќ вели дека тоа не е здраво. Сфаќаш дека не се храниш правилно, стануваш и одиш си купуваш лосос и морски плодови. Што не ви е јасно?
Чекам следна кампања на владата “Дишете, кислородот е добар за здравјето“
милион евра за лого спот и реклама за промовирање на користа на дишењето за човекот
Идете не лекар не се заебавајте со курот... не е страшно ако идете на гинеколог лол..
Ме фати на дело како подметнувам
Клинтон отвара тема за Путин.
Г Е Н И Ј А Л Н О!
Лесно ти беше тебе со Јелцин, Клинтоне...