Пост на кој сте се изнасмеале

Релација,Скопје-Кичево со воз(оние зеленине дизел).Во купе некој чупиња од Секирци и некоја баба со плеталото.
Во оној тунелон дугачкион снема осветлување во возот,почнав да ги пипкам она чупињана и кога ми дојде да го мавнам.
Едвај го прибрав потоа внатре кога почна да шприца,цела шака ја наполни.Помина тоа тунелот и ете светло да се видиме.
Бабата карши мене,зема тоа плеталото да продолжи да плете,кога и се лепи тоа волницата и гледа во мене и ми вели:
-Кој ми плукнал во клопчево со преѓа.
Јас гледам нагоре,вртам глава на сите страни,како кога звук слушаш и авион бараш на небото,искочив и не се вратив повеќе.
And that's the way the cookie crumbles :ROFLMAO:

Кајг...

Dat awkward moment...
mIQgCat.jpg
:icon_mrgr:

Аууууу ВРВ :pos::pos:

Епа вака, јас кажувам една мала приказна, а вие треба да ја погодите поентата на приказната, односно да ја склопите цела приказна. Како тоа? Епа потоа ќе поставувате прашања со Дали?
Јас ќе ви одговарам со да, не или не е битно. Еве ја приказната и примерче:

"Слепо дете отишло во ресторант и нарачало лебед. Откако го пробал, се самоубил. "
Е сега финтата е да ја сфатиме поентата на приказната, и да ја завршиме цела бидејќи ова е само дел од неа.
Пример прашање:
Дали во приказнава се вмешани други луѓе? Да, вмешани се.
Продолжете :D

Која боја бил лебедот?

Прашување со дали, на пример "Дали која боја бил лебедот?" А не вака хах.

Дали си ти нормален?

Ја умрев, за вас не знам...Се чудам како положил матура... :pos:

Ја умрев, за вас не знам...Се чудам како положил матура... :pos:
То е то, зошто го ставив она хах? Тој почна со мајтапо и јас продолжив, одма ме направивте неписмен и глупак.

обично ваквите теми се увек најинтересни, не некои што се отвораат во ЧДА.

Последно уредено:
Во подфорумот "Религија" еден нормален ако има...арно ќе биде.
Ко еден што го слушав скоро, што умствено се поврзувал со ќерка му само што ќе и ја допрел раката, и као сето тоа го подпомагал Господ :facepalm:
Или муабет, можеле со ќерка му и со Господ да разговараат без да отворат уста...:facepalm:

постов е наменет за МIKI
:pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom